Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Amazone пуска в производство нова серия култиватори - CENIUS

Amazone пуска в производство нова серия култиватори - CENIUS

снимка : Amazone Cenius

Немският производител на почвообработваща техника - Amazone пуска в производство нова серия култиватори с името "CENIUS". Новата серия култиватори са разработени в модели с работна ширина : 3 ; 3,5 ; 4 метра и се агрегатират към трактори с мощност около 125 к.с.

 

Amazone Cenius са предназначени за средно-дълбока до дълбока обработка на всички видове почви ( от 5 до 35 см. ) , като за най-тежките се препоръчва опционалната система 3D , позната на фермерите от култиваторите Amazone Centaur.

 

Новата серия култиватори са разработени така, че да позволяват бързи настройки на работните органи, в зависимост от типа на почвата и желаната работна дълбочина. За добро миксиране на почвата след продълбочаването се монтират свободно държащи  дискове или пружинни разрохквачи, които могат лесно да се регулират с ръка, без нужда от инструменти.

 

Валяците, които се агрегатират към Amazone Cenius са 5 вида, според желанието за контрол на почвената плътност и консистентност.  Цената на нов култиватор AMAZONE CENIUS стартира от 25 900 лв./без ДДС.

 

За повече информация, конфигуриране, цени и финансиране за закупуване : Универсал НВГ - дилър на Amazone и Claas.

© 2009 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug