Amazone пуска в производство нова серия култиватори - CENIUS

Amazone пуска в производство нова серия култиватори - CENIUS

Немският производител на почвообработваща техника - Amazone пуска в производство нова серия култиватори с името "CENIUS". Новата серия култиватори са разработени в модели с работна ширина : 3 ; 3,5 ; 4 метра и се агрегатират към трактори с мощност около 125 к.с.

 

Amazone Cenius са предназначени за средно-дълбока до дълбока обработка на всички видове почви ( от 5 до 35 см. ) , като за най-тежките се препоръчва опционалната система 3D , позната на фермерите от култиваторите Amazone Centaur.

 

Новата серия култиватори са разработени така, че да позволяват бързи настройки на работните органи, в зависимост от типа на почвата и желаната работна дълбочина. За добро миксиране на почвата след продълбочаването се монтират свободно държащи  дискове или пружинни разрохквачи, които могат лесно да се регулират с ръка, без нужда от инструменти.

 

Валяците, които се агрегатират към Amazone Cenius са 5 вида, според желанието за контрол на почвената плътност и консистентност.  Цената на нов култиватор AMAZONE CENIUS стартира от 25 900 лв./без ДДС.

 

За повече информация, конфигуриране, цени и финансиране за закупуване : Универсал НВГ - дилър на Amazone и Claas.

© 2009 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!