Amazone пусна безплатно приложение за мобилни телефони с Android

Amazone пусна безплатно приложение за мобилни телефони с Android

 

Немския производител Amazone пусна безплатно приложение за мобилни телефони със системата Android, благодарение на което могат да се наблюдават и изчисляват различни параметри по отношение на торенето на земеделските площи.

 

Приложението FertiliserService App от Amazone е много полезенo, особено в практиката, като позволява на собствениците на торачки  Amazone да наблюдават и променят в реално време настройките за торене на своите торачки в полето.

 

След първоначалния успех на App с повече от 5000 потребители на Iphones и iPad, приложението вече е налично на немски, английски и френски език чрез операционната система на Google - Android и може да бъде изтеглено безплатно чрез Android телефон от market.android.com .

 

Използването на приложението е много просто: След изтеглянето на всички норми за тороразпръскване при различните модели торачки Amazone, потребителя може да използва своя телефон и офлайн на полето, когато няма достъп до интернет и да разботи пълноценно с приложението, което ще му зарежда всички необходими настройки за торачките, както и регулирането нормата на торене.

 

За да настрои най-прецизно своята торачка, фермера първо избира от списъка с торачки своя модел, задава избраната разботна скорост, избира и нормата на торене, след което приложението му подава автоматично всички други нужни настройки за торачката.

 

© 2012 Tractor.BG