Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Amazone пусна безплатно приложение за мобилни телефони с Android

Amazone пусна безплатно приложение за мобилни телефони с Android

смартфон с приложението на Amazone за менажиране на торачки

 

Немския производител Amazone пусна безплатно приложение за мобилни телефони със системата Android, благодарение на което могат да се наблюдават и изчисляват различни параметри по отношение на торенето на земеделските площи.

 

Приложението FertiliserService App от Amazone е много полезенo, особено в практиката, като позволява на собствениците на торачки  Amazone да наблюдават и променят в реално време настройките за торене на своите торачки в полето.

 

След първоначалния успех на App с повече от 5000 потребители на Iphones и iPad, приложението вече е налично на немски, английски и френски език чрез операционната система на Google - Android и може да бъде изтеглено безплатно чрез Android телефон от market.android.com .

 

Използването на приложението е много просто: След изтеглянето на всички норми за тороразпръскване при различните модели торачки Amazone, потребителя може да използва своя телефон и офлайн на полето, когато няма достъп до интернет и да разботи пълноценно с приложението, което ще му зарежда всички необходими настройки за торачките, както и регулирането нормата на торене.

 

За да настрои най-прецизно своята торачка, фермера първо избира от списъка с торачки своя модел, задава избраната разботна скорост, избира и нормата на торене, след което приложението му подава автоматично всички други нужни настройки за торачката.

 

© 2012 Tractor.BG

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug