Анимекс кани земеделци на полеви тестове на машини за есенната обработка

Анимекс кани земеделци на полеви тестове на машини за есенната обработка

Фирма Анимекс кани земеделци на полеви тестове на машини за есенната обработка.

 

Полевата презентация и тестовете на богата гама машини ще се състои на 22-и Август ( средя ) от 10,30 ч. в Добрич, на 5-и километър по посока Варна.

 

Началото на презентацията ще бъде дадено с новите серии трактори New Holland, като несъмнено вниманието ще бъде насочено към серия Т8, която ще може да бъде видяна в действие в лицето на моделът T8360, който изцяло е насочен към професионалните фермери.

 

Той е оборудван с най-мощната трансмисия PowerShift в сигмента и с максималната си мощност от 357 к.с. отговаря на всички изисквания за тежка работа, при големи площи за обработка. На полето ще видите още тракторите New Holland T7.260 ,T5050, T7050, T8030, T8040

 

За добрата почвена обработка в различните полета са необходими и машини с различни показатели, които да отговарят на конкретните нужди на фермерите. Именно затова на тази демонстрация ще може да видите различни машини за обработка от няколко марки в сравнителни тестове на полето. Така фирма Анимекс иска да предложи на земеделските производители различни възможности за избор на машини за есенната обработка. Ще бъдат сравнени дискови брани, компактори и плугове.

 

На полето ще бъде демонстрирана дълбочинна обработка на почвата с продълбочителят Cultiplow от Agrisem. Характерното за този продълбочител е , че той осигурява максимално добри условия за развитието на кореновата система на растенията, посредством доброто вкореняване, чрез запазване оптималната влага и структура на повърхността в почвата. Тайната затова се крие във формата на работния орган на продълбочителя Agrisem, която ще ви бъде разкрита по време на демонстрацията.

 

Марката Lemken е изключително търсена и предпочитана почвообработваща техника от българските земеделски производители. На демонстрацията ще могат да се видят възможностите и на тази марка машини в лицето на дискова брана Lemken Heliodor , подходяща за разсичане на стърнища в леки и средни почви, както и сеялката Lemken SOLITAIR 8/400 DS-150.

 

В действие ще ви бъдат показани и стърнищен култиватор ILGI APOLLO , с работна ширина 5.0 м и шест метрова дискова брана ILGI MAXIMA.

 

Няма да бъде пропуснато демонстрирането и на оран с обръщателен плуг МАSS и четири метровата сеялка за есенници IRTEM с 2 диска.

 

Богатото разнообразие в демонстрирането на машини за обработка ще бъде допълнено с активната брана CELLI RANGER, с работна ширина 3.0 м. и сечката CELLI TS/F 320 Roller.