Анимекс се представи с увеличена изложбена площ и разнообразна техника на АГРА 2012

Анимекс се представи с увеличена изложбена площ и разнообразна техника на АГРА 2012

На Агра 2012  старазагорската фирма Анимекс се представи с увеличена изложбена площ и разнообразна техника за всички фермери, според техните стопанства и изисквания.

 

На щанда на фирмата пред палата 6 огромен интерес придизвика тракторът New Holland Т8.360 . Този трактор е с най-дългото междуосие в сегмента, ненадмината стабилност и отлична маневреност, което привлича вниманието към него, заявиха пред Трактор.БГ от фирмата.

 

С впечатляващите технически параметри: Двигател: Fiat Power Train  Cursor, 6 цилиндров, със система за каталитична редукция на отработените газове ECO Blue, която води до намалена консумация на гориво, отговарящи на стандарта TIER 4 ; обем 8700 см3 и Максимална мощност с ЕПМ 357к.с., той е незаменим на полето.

 

New Holland Т8.360 има гарантиран комфорт на оператора, благодарение на кабина с Comfort Ride , окачване, кожена седалка и волан; климатроник, регулируем волан, 6 предни и 4 задни фара. Кабината е оборудвана с електронен мулти контролер SideWinder 2 и IntelliView 3 монитор;

 

Освен него фирмата представи и модели на тракторите от всички серии на New Holland - от 107 до 357к.с.

 

Интерес на щанда на фирма Анимекс предизвика и роторният комбайн NEW HOLLAND CR9090 ELEVATION с 30"VariFeed хедер, който е оборудван с технологията Twin Rotor, изобретена от New Holland, за най-чистo зърно, с най-ниска себестойност откъм механизационни разходи. 

 

Комбайнът е с обем на двигателят 12 900 куб.см, отговаря на новите еко изисквания TIER 4A и разполага със SCR система за отработване на газовете. Най-доброто почистване на зърното е гарантирано благодарение на системата OptiClean T, с високи ъгли на хвърляне към ситата и с най-голямата площ за почистване измежду всички комбайни.

 

На щандът на Анимекс можеше да се види и професионална техника на фирмите LEMKEN и Agrisem International. Изключително подходящ за подготовка за пролетна сеитба е прикачният компактора на Lemken, модел Sys-Kompactor K600, който също бе представен на Агра 2012. Компакторът е с работна ширина 6 метра, сгъваем, оборудван с един ред валяци, следвани от един ред подравнители, 3 реда пружинни лапи, отново 1 ред валяк, следван от подравнител, и тежък валяк CrossKill ф400 мм.

 

Дисковата прикачна брана LEMKEN, модел Rubin 9/600 от своя страна също се оказа много харесвана машина от посетителите на щанда. Тя е с висок капацитет на работа и работна ширина 6 метра. Оборудвана с два реда пружинни брани с назъбени дискове, гарантира стабилна работа дори при тежки условия.


На щанда на фирма Анимекс, можеха да се видят и нетрадиционните модулни машини на Agrisem International, които могат поетапно да се внедряват в земеделското стопанство, като наблягат на съхранението на почвата, запазването на влагата, създаването на оптималното легло за семето, снижаване на разходите и увеличаване на производителността.

 

Традиционните за българското земеделие и актуални за сезона - торачки на марките Cavallo и Donder, пръскачки щангови и вентилаторни Ideal и Parlayan, редови сеялки Ma/ag, Irtem също можеха да се видят на щанда на фирма Анимекс.

 

Фирма Аникес предлага и изгодни промоционални условия за покупка на трактори New Holland с прикачен инвентар, с които може да се запознаете на интернет страницана на фирмата www.animex.bg

 

© 2012 Tractor.BG