Antonio Carraro пусна на пазара обновената серия TGF компактни трактори

Antonio Carraro пусна на пазара обновената серия TGF компактни трактори

 

Новата серия трактори TGF на Antonio Carraro са вече на пазара в два модела. Моделът TGF 9800 e с обем на 4-цилиндровия двигател 3300 куб. см и мощност от 87 к.с. Моделът е с балансирани оси, инжекционна система и електронно контрoлирана EGR рециркулация на отработените от двигателя газове обратно в цилиндрите.

 

Другият модел на Antonio Carraro e TGF 10400 . Той е с максимална мощност от 96 к.с. и е оборудван с турбо и интеркулер. Трактора е особено отличителен и маневрен. Това го прави подходящ за използване между тесните редове на лозовите масиви и овощните насаждения.

 

Тракторите Antonio Carraro TGF позволяват прецизно управление и маневреност благодарение на по-малкия диаметър на предните колела. Моделите са мощни и компактни. Оборудвани са с ACTIO Full шаси с нисък център на тежеста, което го прави стабилен при наклонени терени. За да бъдат моделите персонализирани, Antonio Carraro предлага индивидуално конфигуриране на базата на богат избор от комбинации на гуми. Също така TGF се предлагат със Starlight кабина и с Protector 100 кабина с предно повдигане с пет хидравлични точки.

 

Обичайно за малогабаритните трактори и тези се предлагат в модификаця с или без кабина. Максималната скорост на  новите модели е 40 км./ч. Новите модели на Antonio Carraro се предлагат с 9 различни вида предни и задни гуми, в зависимост от нуждите, за които ще се използва.

 

ACTIO System by Antonio Carraro

© 2010 tractor.bg