Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Antonio Carraro със силно участие в италианско тракторно шоу

Antonio Carraro със силно участие в италианско тракторно шоу

 

В италианският град Балсадона се проведе традиционното шоу - карнавал с трактори. На събитието присъстваха над 300 модела трактори - както нови, така и уникални ретро  трактори, чиито собственици са ги запазили в работно състояние и до днес.

 

По време на дефилето на тракторите, една от най-често представените марки бе популярната в лозаро-овощарството италианска марка Antonio Carraro. Това бяха предимно модели без кабина, които масово се използват в семейните ферми в Италия.

 

Мотото на Antonio Carraro е "Tractor People", което в превод означава "Хора на тракторите" и показва посветеността и страстта на работещите към тракторите. На дефилето на тракторите бе показан и един от най-красивите тракторти от този бранд - Antonio Carraro MACH 4 , който спечели награда за дизайн на изложението за селскостопанска техника EIMA 2012 в Болоня, Италия.

 

 

 

 

Коментари
анонимен
на 21.08.2013 21:54:29
По отношение на БАТА -ТОВА Е ВЕЧЕ КРАЯТ ИМ[:tongue:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug