Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Argo се концентира основно в производството на трактори. Корпорацията AGCO взима Laverda

Argo се концентира основно в производството на трактори. Корпорацията AGCO взима Laverda

Трактори Landini и McCormick

Занапред Argo изцяло ще се посвети на разработването и производството основно на трактори - Landini, McCormick и Valpadana. Това е резултатът от споразумение за прехвърляне на собствеността на останалите 50 % от акциите на Argo за Laverda на корпорацията AGCO.

Като част от споразумението, което е предмет на одобрение от органите по конкуренция, Argo ще стане акционер на американската компания и президентът на Argo ще остане в борда на директорите на Laverda.

Двете компании са управлявали Laverda заедно в последните години и в бъдеще ще имат възможност за стратегическо сътрудничество.

Дългосрочните производствени и бизнес отношения между Argo и AGCO насърчи двете компании да навлязат в общ бизнес с по 50 % джойнт венчър капитал в Laverda през 2007. Финансовите и производствени резултати, постигнати през последните години да повече от задоволителни и този успех позволи на двете корпорации да поемат следваща стъпка към дългосрочно партньорство.

Споразумението е основния стълб на бъдещата стратегия на Argo да се концентрира в производството и бизнеса с трактори, именно с трите водещи марки Landini, McCormick и Valpadana.

Това позволи на Argo да засили позициите си в продуктовото разработване и производствената ефективност и така ще гарантира на всички заинтересовани, че могат да се възползват от бъдещите възможности, които Argo разпознава в производствения отрасъл на трактори.

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug