Armatrac представи нов модел трактор с мощност 110 к.с.

  • 07.04.2022 20:52
  • 1655
  • 0
  • Новини
Armatrac представи нов модел трактор с мощност 110 к.с.

Най-големият турски производител на трактори – Erkunt Tractor Industry Inc. представи своите нови модели трактори Armatrac на изложението EIMA 2012 в Италия.

 

Тракторите са добре познати на българския пазар, а тази година официалният вносител за България – Кооперация Китка организира редица полеви презентации пред земеделски производители от различни краища на страната.

 

На изложението в Италия от Armatrac показаха нов по-мощен модел, за чиито основни предимства пред камерата на Трактор.БГ разясни експорт мениджъра Халюк Армаган: „В сравнение с популярния в България модел 804, новия Armatrac 1104 е с мощност 110 к.с., като основната разлика е в трансмисията. Тя е ZF, PowerShift напълно синхронизирана с 16 предни и 16 задни предавки, като има и преден реверс – PowerShuttle. “

 

При новият Armatrac е обновена и хидравличната навесна система, която вече е капацитет от 5000 кг. и има 8 хидравлични извода. Тези изводи, както и работата на ВОМ-амогат да се управляват от копчета в задначата част на трактора.

 

В кабината на трактора сме свидетели на още новости, в сравнение с модела Armatrac 804. Тук е налице по-мощна климатична система с 2 вентилатора, а също така и редица нови електронни опции, най-важната от които – електронно управление оборотите и включването на ВОМ-а. При новия Armatrac 1104 са налице вече 4 независими степени за работата на вала за отвеждане на мощност, а именно: 430 ; 540, 750 и 1000 об./мин.

 

Повече техническа информация и ценови оферти за новите модели трактори Armatrac можете да получите от официалния вносител за България – Кооперация КИТКА – Стара Загора.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО:

трактори Armatrac