Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Асарел-Медет купи товарачи Manitou

Асарел-Медет купи товарачи Manitou

Минно-обогатителният комплекс "Асарел-Медет" закупи строителна машина без аналог у нас. Става въпрос за т.нар. телескопичен повдигач (телехендлър), производство на Manitou Group за работа в екстремни условия и труднопроходими терени.

 

Машината се използва широко в добивната и преработваща промишленост, машиностроенето, на пристанища и терминали, както и от армиите на страните-членки на НАТО и богатите на петролни ресурси страни като Катар, Дубай, Саудитска Арабия.

 

С нея се повдигат и преместват едрогабаритни и тежки товари и насипни материали. Телехендлърът, модел Manitou MHT10160 LT, е с дължина на стрелата до 10 метра и може да повдига до 16 тона. Вилицата му достига товари до 6 метра напред и ги поставя в контейнери и палета. Специално за работата в "Асарел-Медет" телехендлърът е окомплектован с щипка-манипулатор за подмяна на гумите на големите минно-кариерни самосвали.

 

Машината е високо проходима и маневрена благодарение на 4х4 задвижването на колелата си. Ремаркетата на камионите се товарят и разтоварват само от една страна за по-голямо удобство.

 

Manitou е водещ производител на телескопични повдигачи в света, с над 50-годишна история и присъствие в над 120 страни. Технологичните нововъведения на компанията отговарят на най-стриктните европейски и международни стандарти.

Селскостопанските модели на Manitou в България се предлагат от Старозагорската фирма Фермер 2000.


Очаквайте до дни, стартът на Българският портал за строителна техника - www.bager.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug