Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Асоциацията на българските села откри горещ телефон

Асоциацията на българските села откри горещ телефон

www.selo.bg

Асоциацията на българските села откри горещ телефонен номер за проблеми, сигнали и въпроси, на който хората от селата вече активно започнаха да звънят.

Само от началото на тази седмица на горещата линия на АБС са получени и обработени над 120 запитвания. Основната цел с откриването на горещия телефон е жителите на селата да получават максимално полезна информация и съвети, а не да бъдат  прехвърляни от една към друга институция или пък никой да не отговаря на запитванията им.

Основните обаждания на хората от селата са свързани с разясняване на наредбите и възможностите за разработване на проекти по "Програмата за развитие на селските райони 2007-2013", а също и с нуждата от консултации за инвестиционни инициативи в селата. Не липсват и обаждания, в които хората просто споделят трудностите, които срещат в живота и работата на село.

Интересен е фактът, че на горещият телефонен номер се обаждат предимно млади хора и хора в активна трудова възраст, които най-често питат за мярката "Млад фермер" и за финансиране на проекти в сферата на селския туризъм. На трето място се нареждат запитванията на желаещите да инвестират в микропредприятия в селските райони.

Горещият номер на АБС е : 062/604-161

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug