БАТА Агро 2011 ще бъде открито от министър Мирослав Найденов

  • 29.08.2021 11:26
  • 676
  • 0
  • Новини
БАТА Агро 2011 ще бъде открито от министър Мирослав Найденов

Специализираното изложение за земеделска техника БАТА Агро 2011 ще бъде открито от министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов. Официалния старт на събитието е насрочен за 11.00 ч. на 10-и Май на летището в Стара Загора.

 

Изложението, на което се очакват редица световни премиери на трактори, комбайни и земеделски инвентар ще продължи до 14-и Май. Организаторите от Българската асоциация на търговците на агротехника ( БАТА ) обещават богата програма със семинари, срещи с производители на техника и фермери, както и ежедневни тест-драйв тестове на машините в специално предвидени демонстрационни площи в землището на летището.

 

По време на изложението ще има щанд на Министерството на земеделието и храните ( МЗХ ) , на който експерти от МЗХ и ДФЗ ще разясняват на фермерите новите възможности за финансиране покупката на земеделска техника, както и предстоящото ново отваряне на мярка 121.

 

Нови машини и технологии ще бъдат представени от фирми като Оптиком ООД, вносител на JCB, Laverda, Landini и Monosem; Бултрекс ООД - вносител на Rostselmash, BUHLER, Steyr, Pronar; Варекс ООД- вносител на Challenger и Valtra; СД Стойчеви - Вносител на чешките трактори Zetor ; Ванто Трейд Ауто - вносител на New Holland; Фермер 2000 - вносител за България на Massey Ferguson; СД Драганови - вносител на KIOTI ; Агромашина - вносител на Lamborghini и Kubota; Рапид КБ - вносител на Claas; Златекс - вносител на Fendt и др.

 

© 2011 Tractor.bg