БАТА Агро 2011 ще бъде открито от министър Мирослав Найденов

БАТА Агро 2011 ще бъде открито от министър Мирослав Найденов

Специализираното изложение за земеделска техника БАТА Агро 2011 ще бъде открито от министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов. Официалния старт на събитието е насрочен за 11.00 ч. на 10-и Май на летището в Стара Загора.

 

Изложението, на което се очакват редица световни премиери на трактори, комбайни и земеделски инвентар ще продължи до 14-и Май. Организаторите от Българската асоциация на търговците на агротехника ( БАТА ) обещават богата програма със семинари, срещи с производители на техника и фермери, както и ежедневни тест-драйв тестове на машините в специално предвидени демонстрационни площи в землището на летището.

 

По време на изложението ще има щанд на Министерството на земеделието и храните ( МЗХ ) , на който експерти от МЗХ и ДФЗ ще разясняват на фермерите новите възможности за финансиране покупката на земеделска техника, както и предстоящото ново отваряне на мярка 121.

 

Нови машини и технологии ще бъдат представени от фирми като Оптиком ООД, вносител на JCB, Laverda, Landini и Monosem; Бултрекс ООД - вносител на Rostselmash, BUHLER, Steyr, Pronar; Варекс ООД- вносител на Challenger и Valtra; СД Стойчеви - Вносител на чешките трактори Zetor ; Ванто Трейд Ауто - вносител на New Holland; Фермер 2000 - вносител за България на Massey Ferguson; СД Драганови - вносител на KIOTI ; Агромашина - вносител на Lamborghini и Kubota; Рапид КБ - вносител на Claas; Златекс - вносител на Fendt и др.

 

© 2011 Tractor.bg