БАТА Агро 2013: Най-новата серия трактори Steyr Kompakt представи фирма Статев

БАТА Агро 2013: Най-новата серия трактори Steyr Kompakt представи фирма Статев

Премиера на най-новата серия трактори Steyr Kompakt направи на селскостопанското изложение БАТА Агро 2013 фирма Статев.

 

Серията Steyr Kompakt включва модели с мощности от 85 до 107 к.с. и изцяло удовлетворява нуждите на по-малките фермери във всички обработки. При по-едрите земеделци тракторът е в помощ при леки обработки като сеитба и култивиране, обясни пред Трактор.БГ Недялко Статев, управител на компанията.

 

Steyr Kompakt стандартно са оборудвани с мощен 4-цилиндров двигател, трансмисия Power Shift и Power Shuttle, луксозна кабина с отлична видимост и удобни системи за управление, с които се работи много лесно. Отличната видимост към предната навесна система позволява на оператора работа с различнен прикачен инвентар при висока скорост. Впечатляващата мощност за малките габарити на тракторите и маневреноста на Steyr Kompakt дават възможност за извършването на широк кръг селскостопански и комунални операции, посочи още Недялко Статев.

 


В рамките на изложението фирма Статев показа богата гама от прикачен инвентар от Vogel and Noot. Портфолиото на Vogel and Noot на българския пазар включва плугове, сеялки, дискови брани, активни фрези, мулчери, a през последните няколко години и пръскачки. Тази година портфолиото ще бъде попълнено и с механична сеялка за есенници, каза Недялко Статев. Интереса на фермерите предизвикаха плуговете VN, които се отличават със солидна конструкция, високо качество на работа, оптимално адаптиране към специфичните местни изисквания и максимална рентабилност.

 

Най-купуван продукт на фирмата е плугът Vogel and Noot XS 950. Това е един универсален плуг, както за по-малки, така и за по-големи фермери. Той има висока производителност на площ и е с изключително функционална и масивна конструкция, която гарантира ефективна и икономична оран.

 

До края на май фирма Статев предлага на своите клиенти префернциални цени за маркатапродуктите на Vogel and Noot, като на определени продукти отстъпките стигат до 22% от актуалните ценови нива.

 


Друг акцент, който фирма Статев представи на БАТА Агро 2013 беше многофункционалното ремарке Fliegl ASV. Ремаркето е подходящо за транспортиране на зърно, разхвърляне на оборска тор и превозване на силаж. Всички тези възможности го правятизключително надеждна, икономична и мултифункционална машина.

 

Специалисти от Статев споделят, че дългогодишните отношения с лоялните клиенти са изградени благодарение на надеждността на машините, които фирмата предлага. Машините, които предлагаме са напълно обезпечени с резервни части, които винаги са в складова наличност, допълни още Недялко Статев.

 

В рамките на БАТА Агро компанията представи почвообработваща техника Quivogne и сеялки Sfoggia.


 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!