БАТА Агро 2013 започва днес в Стара Загора

  • 1703
  • 0
  • Новини
БАТА Агро 2013 започва днес в Стара Загора

Изложението за селско стопанство БАТА Агро 2013 започва днес в Стара Загора на рекордна до момента площ от около 42 000 кв.м.

 

Официалното откриване от  министъра на земеделието и храните проф.Иван Станков е предвидено за 11.00 ч.

 

БАТА Агро 2013 ще продължи до 17-и Май ( петък ) , като посетителите ще имат възможност да се включат е тест драйв и демонстрации, съпътстващи мероприятия и презентации.

 

Земеделските производители ще могат да видят на щандовете на официалните вносители за България, най-новата агротехника с марки като : Challenger, JCB, Kubota, Massey Ferguson, Landini, Claas, John Deere, New Holland, Maschio Gaspardo, Lamborghini, Laverda, Fendt, Deutz-Fahr, Zetor, Valtra, Papadopoulos, Caterpillar, Steyr, Rostselmash, Trimble, Vogel&Noot и др.

 

За първи път на БАТА Агро има отделна изложбена площ, на която ще бъдат представени фирми от сектора на препаратите за растителна защита, торове и семена. В изложението със свои щандове се представят и редица специализирани фирми в областта на животновъдството и напояването. Силно участие тази година имат и финансовите и лизинговите компании.

 

БАТА Агро 2013 - снимки:

БАТА Агро - Фермер 2000

 

БАТА Агро - Агрекс

 

БАТА Агро - Fendt - Zlatex

 

BATA Agro - Zetor

 

БАТА Агро - Агромашина - Kubota

 

BATA Agro - Lamborghini

 

BATA Agro - Challenger - Varex

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!