Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

БАТА Агро Есен 2016 ще се проведе от 30 август до 3 септември в Стара Загора

БАТА Агро Есен 2016 ще се проведе от 30 август до 3 септември в Стара Загора

снимка: © Бата Агро

От 30 август до 3 септември Стара Загора отново ще е домакин на най-голямото изложение за агротехника у нас – БАТА АГРО 2016 Есен. Месец и половина преди провеждането му участие са заявили 160 фирми, като се очаква броят им да расте, а заетата изложбена площ към момента е повече от 33,000 кв.м.
 
Повишеният интерес е индикатор за престижа и важността на събитието, което събира най-големите фирми, предлагащи агротехника у нас, членове на асоциацията БАТА АГРО, компании за семена, торове, препарати, представители на специализираните висши учебни заведения, банкови и застрахователни институции. Очакава се засилено присъствие на автомобилния бранш. 
 
За поредна година земеделските стопани ще бъдат привлечени както от представените новости при земеделските машини и технологии, така и от традиционния семинар, който се провежда съвместно с МЗХ и ДФЗ за мерките по ПРСР, които са актуални до края на годината.
 
БАТА АГРО привлича агробизнеса на България със световни премиери, атрактивни технологии, рентабилни решения. 
 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug