Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

БАТА АГРО Пролет 2016: Джи Трак с нови модели сеялки, култиватори и пръскчаки

БАТА АГРО Пролет 2016: Джи Трак с нови модели сеялки, култиватори и пръскчаки

Пръскачки Brandi

Джи-Трак ООД ще покаже нови модели пръскачки и сеялки по време на изложението БАТА Агро Пролет 2016, което ще се проведе на летището в Стара Загора от 8 до 12 март тази година. 
 
За пръв път фермерите ще могат да видят новия модел прикачна пръскачка BRANDI 2500 л с 21 м крила с нов дизайн и изработка на конструкцията на крилата, осигуряващи още по-голяма здравина и максимално копиране на терена. Посетителите ще могат да видят и нови модели дискови брани на полския производител AKPIL, сред които и дискова брана, предназначена за лозарството, както и традиционна дискова брана за зърнопроизводство. 

 
Акцент ще бъдат и продуктите с марка STALTECH, на които Джи-Трак ООД е изключителен представител за България. Посетителите ще могат да видят култиватор за слята обработка Staltech EUROKULT с големи работни органи за по-голяма дълбочина на обработка, както и дискова брана и продълбочител. 

 
На щанда на Джи-Трак посетителите ще могат да видят и пролетната сеялка Sonmezler, както и прецизната сеялка Ozdoken с дисков изсяващ ботуш, окопен култиватор, машини за силажиране и друга техника, предлагана от фирмата. 
 
Можете да намерите шанда на Джи-Трак ООД на изложението БАТА Агро на поле W18. 
 
За контакти: В. Търново – 0878 249 373 и 0877 88 40 80;  Бяла Слатина – 0877 249 445 и 0879 593 471

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug