Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

БАТА АГРО Пролет 2016 започва утре в Стара Загора (ДОПЪЛНЕНА)

БАТА АГРО Пролет 2016 започва утре в Стара Загора (ДОПЪЛНЕНА)

Утре, 8 март, на летището в Стара Загора започва изложението БАТА Агро 2016 - пролет. Най-голямото в Бългаия изложение за земеделска техника ще представи последните тенденции и новости в бранша, с акцент агротехника, която е предназначена за пролетната кампания.

Очаква се изложението да бъде открито от министър Десислава Танева. В деня на откриването е предвидена богата делова програма. 

10:30 пресконференция с участието на министъра на земеделието и храните Десислава Танева на тема: „Резултати от първия прием по мярка 4.1 (одобрени проекти, размер на субсидията) и реда и условията за кандидатстване по мярка 4.1, при втория прием за 2016 година“
11:00-11:30 официално откриване от министър Танева
14:00 Семинар на тема: Директни плащания и мярка 6.3 - развитие на малки стопанства, предвидена да стартира през април 2016.
 

Участие ще вземат: Васил Грудев, зам.-министър на земеделието и храните; Антон Аспарухов, директор на Дирекция „Развитие на селските райони“, МЗХ; Владислав Цветанов, експерт в Дирекция „Развитие на селските райони“, МЗХ. 

 

В рамките на изложението ще се проведе и дискусия на тема "Управление на механизирани работи в земеделието, с използване на норми и нормативи". Събитието е предвидено за 11 март (петък) от 11:00 до 13:00 часа в пресцентъра на БАТА АГРО.

Изложението ще е отворено за посетители всеки ден от 9:00 до 18:00 часа.


 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug