Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

BCS представи нова концепция с трактора Sky Jump на EIMA 2012

BCS представи нова концепция с трактора Sky Jump на EIMA 2012

снимки: Трактор.БГ

Трактор BCS Sky Jump е новата концепция за специализираните трактори на компанията BCS, която беше представена на изложението EIMA 2012 в Италия.

Тракторът BCS Sky Jump е предназначен за работа в места, където възможностите на конвенционалните трактори са изчерпани.

Целта ни беше да разработим машина с много голяма проходимост, маневреност, стабилност и нисък център на тежестта за работа при неравни и големи странични наклони, заявиха пред Трактор. БГ от фирмата производител.
 
В създаването на този иновативен трактор са вложени повече от 20 хил. часа научноизследователска и развойна дейност.

В Sky Jump на BCS са вложени три иновации, прилагани и в другите модели, които са защитени с европейски патенти: Dulasteer - двойна система за управление, гарантираща минимален радиус на завиване като комбинира управление на трактора едновременно с преден управляем мост и сгъване в средата;

Easydrive - многократно улеснено управление на машината гарантиращо много по дълъг живот на трансмисията от тези на конвенционалните трактори.

Self cleanning system - уникалната самопочистваща система на радиатора на двигателя, която предпазва евентуалното му запушване с прах.

Тракторът BCS Sky Jump разполага с 4-цилиндров дизелов двигател с обем 2970 куб.см. и мощност 91 к.с. (67кВт).  Скоростната кутия е синхронизирана 32-степенна с16 предни и 16 задни синхронизирани скорости.


Патентованата двойна кормилната система Dualsteer е с ъгъл на завиване до 70°. Тракторът разполага и с гумено-верижен заден ходов движител, който увеличава многократно сцеплението на трактора със земята, намалява стъпкването и сбиването на почвата и увеличава стабилността при странични наклони.


Нископрофилната безопасна кабина на BCS Sky Jump е климатизирана.

Повече информация за тракторите BCS можете да получите от представителя за България СД Драганови.

Коментари
Miroslav
на 13.05.2013 18:43:21
[:success:][:driver:][partners]
Пенчо Атанасов
на 13.05.2013 20:05:32
[:bravo:][:bravo:][photo]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug