Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Беларус МТЗ представи нов компактен трактор, оборудван с двигател Ламборджини

Беларус МТЗ представи нов компактен трактор, оборудван с двигател Ламборджини

трактор Belarus 622

Минския тракторен завод ( МТЗ )  представи нов компактен трактор със задвижване 4х4 предназначен за пазарите в страните от ЕС. Новият "Belarus 622"отговаря на екологичните норми Tier 3 A и разполага със сертификат за типово одобрение за продажба в страните членки на ЕС.

 

Най-новият продукт, който пуска "МТЗ" е оборудван с двигател Ламборджини ( Lamborghini LDW 2204Т ) с максимална мощност от 46 kW / 61,6 к.с. при 3000 об./мин.

 

Предния мост на Беларус 622 е с автоматично включване и усъвършенстван блокаж на диференциала, който се включва впосредство зъбчати муфи.  Трансмисията на трактора е с 16 предни и 8 задни предавки. Хидравличната система е с капацитет 40 литра в минута, като осигурява подемна мощност на навесната система от 520 кг.

 

Новия модел трактор се предлага със синхронизиран и независим ( двускоростен ) преден и заден ВОМ. С цел постигането на по-висока проходимост трактора е оборудван с 12,4L16 предни и 360/70R2 задни гуми.

 

Друга новост при Беларус 622 е, че е оборудван с доста добре шумоизолирана кабина с тонирани стъкла, която в сравнение с предходните модели е доста по-комфортна.

 

© 2011 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug