Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

BERTHOUD показа нови самоходни и прикачни пръскачки на Агритехника 2013 (ВИДЕО)

BERTHOUD показа нови самоходни и прикачни пръскачки на Агритехника 2013 (ВИДЕО)

Berthoud на Агритехника 2013

Френската компания BERTHOUD, специализирана в производството на пръскачки, представи нови решения за полето по време на Агритехника 2013.

 

RAPTOR FC:
Новост е самоходната пръскачка RAPTOR FC (Front Cab) с предна кабина. Новата комфортна кабина на RAPTOR FC има няколко основни предимства. На първо място повишаваме комфорта на оператора чрез повдигаща система с хидравлични цилиндри на които има монтирани азотни акумолатори и в същото време улесняваме достъпа до кабината.

 

Тази конструкция подобрява много видимостта на оператора към работната зона и повишава ефективността на му, обясни Франсоа Ксавие Жана, Продуктов мениджър Berthoud.

 

Серията се предлага в три версии: с 3200, 4200 и 5200 литра резервоар. Стрелите са алуминиеви и стоманени от 24 до 42 метра, тип AXIAL, EKTAR B2. При тях центърът на тежестта съвпада с точката на окачване към шасито като това осигурява изключително стабилно поведението на щангата. Всички модели се задвижват от двигатели DEUTZ от 175 до 245 к.с.

 

SPRINTER
BERTHOUD обновява серията си прикачни пръскачки с новия модел SPRINTER , който също беше представен на Агритехника с нов дизайн и вместимост на резервоара 2 500 литра – най-компактният модел при прикачната гама машини. С ниския център на тежестта на резервоара, SPRINTER е лека машина, която осигурява гъвкавост и стабилност както в полето, така и при транспорт.Пръскачката Sprinter е с нови ALS щанги – с аксиално окачване за по-добра стабилност и опростена конструкция на машината. Пръскачката се предлага с дължина на щангите от 15 до 24 м

 

CLEAN SPRAYER:
По време на Агритехника 2013 на щанда на Berthoud беше представена CLEAN SPRAYER–система за директно пръскане.Системата разпоалага с т.нар. Cyclone Mixer – патент на BERTHOUD, който позволява постоянно смесване и пръскане с хомогенна смес по време на обработката на растенията. Новост са и помпите, които позволяват употреба на 3 продукта едновременно или поотделно с различно дозиране. Работният им диапазон е много голям от 9 мл на хектар до 4 л.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕО:

 Повече информация за новите продукти на BERTHOUD, както и за всички останали машини в портфолиото на компаниятаможете да получите от НИК – Технологии , официален вносител на бранда за България.

 

НИК
02/974 43 33

office@nik.bg
http://www.nik.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug