Berthoud придоби производителят на самоходни пръскачки Apache

Berthoud придоби производителят на самоходни пръскачки Apache
Френския производител на високотехнологични пръскачки Berthoud е част от групата Exel Industries, която наскоро придоби американското дружество Equipment Technologies, производител на самоходните пръскачки Apache.
 
Apache излизат на пазар презa 1997 година, като днес са на челни места по продажби на самоходни пръскачки в САЩ. В последните години машините се продават много успешни и в държави като Украйна, Русия, Казахстан и др. 
 
 
С тази покупка френските технологични пръскачки се сдобиват с родственик от американски произход, чиито машини се отличават със здравина и надеждност без това да усложнява оператора. Те са насочени към клиенти търсещи самоходна пръскачка с изцяло механично задвижване. Нещо уникално, което предлагат на пазара е производството на индивидуално конфигурирана машина в рамките на само две седмици от заявката. Производството на машините е в град Мурсвил, щата Индиана, САЩ.
 
 
 
Официален представител на Berthoud и Apache за България е НИК.
 
НИК и Berthoud Ви очакват на БАТА Агро Есен 2016 под шатрите на НИК на площ W15, където ще може да видите за първи път на живо новия самоходен модел от серията Berthoud Raptor, както на живо, така и чрез 360 градусово видео и да спечелите различни награди.
 
 
Повече информация относно самоходните пръскачки Berthoud и Apache, може да получите от НИК.
 
тел: 02/97 44 333, е-мейл: [email protected]www.nik.bg

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Тракто.БГ е задължително!

Добави коментар