Berthoud с грандиозна премиера на своята Dark серия на SIMA 2017 в Париж (видео)

Berthoud с грандиозна премиера на своята Dark серия на SIMA 2017 в Париж (видео)

Изключително представяне направи Berthoud по време на тазгодишното изложение SIMA във френската столица. Новите модели се радваха на страхотен интерес от посетителите на събитието.

 

По повод своята 120-годишнина Berthoudпредстави специалната си, лимитирана серия DARK за своите премиум модел RAPTOR, както и за новия модел Vantage.Ограничената серия предлага на фермерите да заложат на по-голямата надеждност, стил, високотехнологично оборудване и пълно обезпечение относно сервизното обслужване на машините.

 

Двата нови моделаот DARK серията на самоходната пръскачка RAPTOR са налични с обем на основния резервоарот 4200 литра и 5200 литра. Елегантното премесване на цветовете, сивото шаси,  и изваяната сребърна маркировка са само някои от белезите, показващи колко внимание и емоция са вложени в създаването на подобрените модели от лимитираната серия.

 

 

Балаш Патаки, Мениджър продажби за Европа на Berthoud разказа повече.

 

„Преди много години стартирахме със стария стил на Berthoud, такъв какъвто го познавате и вие. Оттогава насетне сме променили много неща в машините. Сега ви представяме нашия нов лимитиран продукт, който предлага много нововъведения. Първото от тях е кабината, която го отличава от „братята му“. Raptor Dark Edition е много добра и силна машина. Новостите катоVT Tronic, Playtronic, Isotronicсамо показват колко напред сме достигнали на технологично ниво “.

 

 

Dark Edition говори за премиум качество на машините и целта е тя да се отличава от другите.

 

„Посланието, което искаме да изпратим до нашите премиум клиенти е, че те получават повече. В този модел има повече разбиране и технологии. Именно по такъв начин и НИК представят технологията в България. Убеден съм, че моделът съвсем скоро ще се появи на българския пазар и ще може да бъде поръчан за тестов период. Нямам притеснения по отношение на това дали е подходящ за българските полета, защото машината вече е тествана. Сигурен съм, че благодарение на нея фермерите ще могат да спестят множество химикали и да спечелят от ползването ѝ. RAPTOR Dark Edition отлично работи с технологиите наTrimble за прецизно пръскане, в помощ за управлението на фермата“, допълни Патаки.

 

 

Със световната премиера на Vantage, на SIMA 2017, Berthoud стартира обратното броене към бъдещето. Новият прикачен модел пръскачка впечатлява още със своята поява, като грабва престижната награда Machine of the Year 2017– машина на годината в категория пръскачки, която се връчва от Terre-net. Елегантният дизайн и капацитет, премесени с перфектно оформените черни детайли пасват отлично на тази машина, която обещава висока производителност на полето без значение от условията на терена.'

 

„Vantage е пръскачка от най-висок клас. Тя идва с нов и оригинален дизайн. Моделът разполага с всички основни екстри на марката: ACTIFLEX II, DUALMATICи DUALELEC. Vantage дава отговор на клиентите, които търсят иновативното и съчетават пълна адаптация с вида и нуждите на различните стопанства. В допълнение с новия стил, пръскачката е напълно съвместима със системата ISOBUS, оборудвана с Berthoud VT TRONIC сензорен екран“, каза Франсуа Жанин, Продуктов мениджър на Berthoud.

 

 

Прикачния модел Vantageсе предлага с различни обеми на основния резервоар, които започват от 2800, 3500, 4300 литра и завършва с 5500 и 6700 литра. Работната ширина на щангите варира от 24 до 44 метра, в зависимост от нуждите на фермера, като може лесно да бъде оборудвана със система за прецизно пръскане от Trimble, включително и с ISOBUS.

 

 

По време на SIMA бе представена и новата линия навесни пръскачки HERMES. С тази нова машина се отговаря на нуждите на по-малките фермери, които търсят лека машина, а не голям капацитет на резервоара. Моделът се откроява с дизайн, който е едновременно елегантен и практичен и изключително добра производителност и възможности за прецизност при пръскането. HERMES се предлага с щанги ALSR, за които ни разказва повече Франсуа Жанин:

 

„ALSR са щангите на новото поколение! Проектирани от Berthoudте предлагат висока компактност, отлична работа и стабилност. В допълнение HERMES идва с изключителни иновации, които осигуряват безпрецедентен комфорт и безопасност на оператора, идващи от новата патентована операция ExoMatic“.

 

 

Скоро новите премиум предложения ще бъдат достъпни и за българските фермери чрез официалния представител на марката за страната НИК.

 

„Няколко от новите ни машини ще бъдат представени на изложението в Стара Загора тази година. Благодарение на това, че имаме много поръчки от Източна Европа, фабриката ни работи на пълни обороти. Това означава, че ако някой направи поръчка сега, ще получи машината си през месец юни“, категоричен е Балаш Патаки.

 

Повече информация за пръскачките Berthoud може да получите на www.nik.bg или на телефон 02/9744333

 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!