БГ Медия Груп финализира поредния сайт за селскостопанска техника

БГ Медия Груп финализира поредния сайт за селскостопанска техника

БГ Медия Груп ЕООД, собственик на Интернет портала Трактор.БГ , финализира изграждането на поредния сайт за селскостопанска техника, този път на Старозагорската компания "Булагро машини "АД , дилър на John Deere и Pottinger.

В новият фирмен сайт на Булагромашини са интегрирани последните технологии в областта на уеб-програмирането, като практически няма ограничение в обема, вида, категориите, техническите характеристики и информацията, която се публикува и редактира. Интегрирана е и система за автоматично конвертиране на видео-клипове и фото-галерии. В уеб-дизайна са изпозвани WEB 2.0 графични елементи и flash.  Адресът на новия сайт е : www.bulagro.bg

БГ Медия Груп ЕООД  към момента е единствената тясно специализирана в областта на агробизнеса фирма, изграждаща авангардни уеб-сайтове съобразени със спецификите на бранша.
Един от последните проекти бе създаването на интернет сайт на Софийската компания "Варекс" - вносител на Challenger за България - www.varex.bg

"Към момента не знаем в България да има фирма за уеб-дизайн, която да разбира от спецификите на селскостопанската техника и да изгражда интернет сайтове на фирмите от бранша. Всички подобни опити са завършвали с провал, тъй като селскостопанската техника има свои особенности, които трябва да се взимат предвид при изграждането на един фирмен уеб сайт. Те не могат да бъдат унифицирани просто като продукти.", коментираха от екипа на БГ Медия.

Други фирмени сайтове, изградени от екипът, създал и Българският портал за селскостопанска техника - Трактор.БГ са: сайт на Универсал НВГ  - дилър на Claas / www.universal-nvg.com и флаш сайт на Ником-М / www.nikom-m.com , дилър на Агромашина-София.

В понеделник следващата седмица, ще стартира и първият в България Портал за строителна, комунална и горска техника - www.bager.bg .