Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Biso стартира производството на 12-метров хедер за жътва Ultralight 800

Biso стартира производството на 12-метров хедер за жътва Ultralight 800

снимкa: хедер за бяла жътва - Biso

Специализираната компания в производството на хедери Biso стартира нова серия 800 Ultralight. Тя се характеризира с някои радикални промени спрямо стандартно конструираните  хедери.

Хедерите се правят от алуминиеви модулни отливки, всяка с ширина 1,06 метра. Резултатът от това е твърда платформа със значително по-добри ползи при работа.

Другото патентовано нововъведение включва хидравлични странични ножове и напълно регулируемо дъно с възможност за плавно удължаване напред до 800 мм. И двете функции се управляват от кабината на комбайна.

Независими предавателни кутии в двата края на хедера осигуряват балансирана работа, която е тиха и с относително малко вибрации. Основните функции (Странични ножове, накланяне, дъно) се извършват чрез използването на собствената помпа на машината и 10-литров хидравличен резервоар.

Ъгълът на хедера е проектиран така че да работи при трудни терени и склонове с голям наклон. Свределът от неръждаема стомана е разделен в средата и има центриран лагер, докато двойните ножове се застъпват, за да се получи ефективна операция при целия 12-метров отрез.

Височината и ъгълът на мотовилото се контролират хидравлично от кабината. Ъгълът на атака на палците на мотовилото може да се регулира и по този начин да се работи гъвкаво с полегнал посев. Ножовете са с покритие.

Страничните вертикални ножове могат да работят в комбинация със страничните делители при различни видове култури.

Повече информация за продуктите на Biso за България можете да получите от фирма Римекс 1 - Холдинг

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug