Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Български и чуждестранни фирми ще участват в Добричкото агроизложение 2010

Български и чуждестранни фирми ще участват в Добричкото агроизложение 2010

XVIII-то Международно специализирано изложение „Селското стопанство и всичко за него” ще се проведе от 31.08. 2010 до 4.09.2010 в СК Простор, гр. Добрич.

Организаторите от Добрички панаир АД съобщават, че до момента заявка за участие са подали близо 50 фирми от България, Румъния, Полша, Украйна, Германия, Италия. Изложението се организира в партньорство с Министерство на земеделието и храните – Национална служба за съвети в земеделието, ДФ „Земеделие” и Община Добрич.

По време на изложението ще бъде представена богата гама от едро и малогабаритна техника, селскостопански инвентар, парници и оранжерии, техника за почистване, сортиране, обеззаразяване на семена, опаковъчна техника и аксесоари, сушилни инсталации, семена и посадъчен материал и др.

Богата съпътстваща програма са подготвили организаторите на изложението. Освен разнообразието от нови селскостопански машини и технологии, ще се проведат и редица семинари с участието на експерти от Министерство на земеделието, Държавен фонд „Земеделие”, браншови организации.

На Седемнадесетото издание на изложението, което се проведе в края на август 2009 г. участие взеха 350 фирми от България, Румъния, Турция, Украйна, Беларус, Русия, Израел, Италия, Великобритания, Холандия Германия, Франция, САЩ, Полша, Словения, Чехия и др. Заетата площта на изложението е над 12000 кв.м. Посетителите надминаха 20 000 души.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug