Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Близо 80 комбайна участват в жътвата на пшеница в област Добрич

Близо 80 комбайна участват в жътвата на пшеница в област Добрич
76 комбайна  участват в жътвата на пшеница в област Добрич към момента, но се очаква броят им да нарастне с напредване на жътвата. Това съобщи за Фермер.БГ Веселин Овчаров от Областната дирекция земеделие.

Жътвата на пшеница в област Добрич започна преди седмица като средният добив към момента е 450 кг/дка. До момента от общо засетите 1 199 347 дка, са пожънати 43 655 дка, което в проценти е 3,64%. Общото производство е 19 652,43 тона.
 
Най- висок добив към момента има в община Добричка- 545 кг./дка. Най- нисък е добивът в община Крушари- 400 кг/дка, съобщават от Областната дирекция земеделие.
Коментари
ckaytss
на 08.07.2015 19:14:22
Въх така като гледам представителя на Областна Дирекция Земеделия има много добра информация....
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug