Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Бодиарт на женско голо тяло по време на Агритехника 2017

Бодиарт на женско голо тяло по време на Агритехника 2017

снимка: © Трактор.БГ

Женската красота винаги е била и ще бъде в основата на всички важни събития в света. Най-голямото изложение за агротехника също не прави изключение. В рамките на Агритехника 2017 г., до 18 ноември в Хановер, гости и приятели на новите технологии, могат да се насладят на изключителен бодиарт шедьовър, умело преплитащ полезността на мрежа за земеделска техника с изяществото на женското тяло.
 
 
Идеята е на немската компания UsedTecWorld, която представлява международна мрежа от 14 земеделски компании в 19 европейски държави. Мрежата позволява лесен обмен на данни и автоматичен превод на всички реклами в различните партньорски сайтове, предлагащи употребявана земеделска техника.
 
 
„С тази наша инициатива показваме интернационализацията на UsedTecWorld. Моделът е боядисан със знамената на партньорските ни страни. Тъй като тялото е твърде малко, а държавите, с които си партнираме са завиден брой, всеки ден, заедно с модела, се сменят и флаговете на страните. Целият процес на детайлизиране и рисуване на модела отнема около 6 часа“, обясни Кристина Фишър, networkmanager в компанията.
 
Фермер.БГ и Трактор.БГ са партньори на събитието.
 
 
„Агригейт медия е един от основните ни партньори. Щастлива съм, че заедно с тях имаме обща визия за глобализацията и интернационализацията на компанията, както и за ползите от това“, категорична е Фишър.
 
Моделът може да бъде видян от понеделник до четвъртък на Агритехника, зала 2, щанд Е29.
 
„Всеки, който има желание, може да се снима с модела, да получи по е-мейл снимката си и да я качи в някоя от социалните мрежи. По този начин може да спечели специална награда от UsedTecWorld“, обясни Фишър.
 
 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug