Богата гама телескопични товарачи Manitou показа Фермер Машинъри (ВИДЕО)

Богата гама телескопични товарачи Manitou показа Фермер Машинъри (ВИДЕО)
Широка гама от телескопични товарачи за селскостопанските производители показаха на БАТА Агро пролет Фермер Машинъри и Manitou. Компаниите представиха 4 модела – започвайки от MLT 625, който е и най-малкият товарач, както и моделите MLT 634, MLT 735 и MLT 1040. Накратко, на щанда на Фермер Машинъри бяха изложени модели от най-малките до най-големите машини на Manitou, каза за Трактор.БГ Емануел Санта, Експорт мениджър Manitou за България: 


 
„От Manitou, чрез своя дилър в България, предлагаме общо 10 модела, които са насочени към земеделските производители. За най-малките ферми, за тези, които искат да започнат да работят професионално още от началото, подходящ модел е Manitou MLT 625. Този товарач е подходящ за малки стопанства и за животновъдни ферми. Той е с капацитет на повдигане до 2500 кг. и височина до 6 метра. За по-големите ферми подходящ е MLT 1040. Моделът е изключително производителен, с капацитет на повдигане до 4000 кг. и височина до 10 метра. 

 
Емануел Санта от Manitou подчерта, че партньорството на компанията с Фермер Машинъри през годините, е извоювало водещо място на бранда Manitou сред телескопичните товарачи в България. Той каза и какви новости да очакват родните земеделци през 2016 г.: "За българските фермери подготвяме доста новости и подобрения във вече съществуващата ни линия от телескопични товарачи. Някои от тях показахме през есента на Агритехника – Quick Lift, функция, която увеличава многократно производителността и комфорта на оператора."
 
 
На щанда си от 800 кв. м. от Фермер Машинъри показа на БАТА Агро пролет и почвообработваща техника Galucho - най-големият производител на селскостопанска техника в югозападна Европа, фирма с близо 100 годишна история. Galucho предлага предимно почвообработващи машини, като дискови брани, плугове, култиватори, както и селскостопански индустриални ремаркета и съпътстващ дребен инвентар. 
 
 
През тази година Galucho, съвместно с Фермер Машинъри предстои да покажат много новости за българските земеделски стопани. Компаниите обещават богата програма от полеви демонстрации, както и атрактивни оферти за своите клиенти, съобщи Тодор Димитров, Мениджър на Galucho за Централна и Източна Европа: "Тази година смятаме да представим напълно нови машини за българските фермери, които ще бъдат показани за първи път. Машините на Galucho и ще бъдат демонстрирани в цяла България, ще направим една серия от демонстрации, както и ще направим известни модификации на съществуващи машини и не на последно място, смятаме да осигурим достатъчен брой налични машини на територията на страната така, че да бъдат под ръка на земеделските производители и в същото време смятаме да предложим нови и атрактивни оферти за нашите клиенти в България".
 
Допълнителна информация за товачарите Manitou, както и за почвообработващата техника Galucho, можете да получите от официалния им вносител за България – Фермер Машинъри.
 
Национален телефон: 0700 20 420
 
 
© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!