Брандът MASCAR отпразнува своята 20-та годишнина

  • 565
  • 0
  • Новини
Брандът MASCAR отпразнува своята 20-та годишнина
На 8-ми септември италианският производител на машини за балиране и фолиране на рулонни бали и сеялки за редови култури MASCAR отбеляза 20 години от създаването си. За да отпразнуват повода бяха поканени над сто клиенти и дилъри на компанията от цял свят, включително и България. 
 
Празненството беше пищно, както подобава на повода, а специална изненада за гостите беше полудневна разходка на корабче из красивите канали на Венеция. В централата на компанията всички присъстващи имаха възможността да видят и да се снимат пред уникалната балопреса MONSTER CUT от лимитирана серия, посветена на юбилея. 
 
 
Двате производствени завода на компанията се намират близо един до друг в италианския град Виченца и заемат площ от 27 000 кв.м. В тях се произвежда 95% от оборудването – гаранция за високо качество и строг контрол върху всеки процес – сглобяване, лазерно рязане, огъване и заваряване, боядисване и автоматизация на склада за резервни части.
 
Благодарение на тясната специализация, оптимизирания производствен процес и непрестанните инвестиции в нови технологии, за двадесетте години от своето създаване MASCAR се е наложил като предпочитан бранд не само от италианските фермери, а на световно ниво. Доказателство за това е фактът, че към момента 80% от произведената техника се изнася за повече от 35 страни в целия свят. 
 
 
Сред най-популярните машини на бранда у нас са балопресата за рулонни бали с варио камера MONSTER CUT, фолиращата машина модел 5100 и пневматичната сеялка за редови култури с дискови изсяващи апарати MAXI. 
 
 
В България MASCAR се представя от 2006 година, а партньорството с техния официален вносител – Булагро Машини АД, е повече от успешно. 
 
Добави коментар