Булагро АД демонстрира техника Valtra, Pottinger и Hardi

Булагро АД демонстрира техника Valtra, Pottinger и Hardi

Старозагорската компания за продажба на селскостопанска техника  Булагро АД  – един от лидерите на българския пазар за земеделски машини, демонстрира техника на доказаните световни марки Pottinger, Hardi, Valtra, Schaffer Lader. В рамките на четири дни организаторите проведоха две големи демонстрации – в южна и в северна България. Пред фермери, първо в старозагорското село Яздач, а два дни след това и в плевенското Вълчитрън, организаторите показаха оран, дисковане, сеитба в комбинация с активна брана и сеялка, пръскане, продълбочаване и балиране на големи правоъгълни бали. 

По време на демонстрациите земеделците имаха възможност да се запознаят и убедят в безупречната работа на финландските трактори Valtra T191H и Valtra A92. Предсеитбена почвообработка за есенни култури беше направена с инвентар на австрийската компания Poettinger – с плуг Poettinger Servo 45, дискова брана Poettinger Terradisc 5000K, както и 6-метровия компактор Hatzenbichler Tiger. Фермерите видяха и работата на продълбочителя Badalini, след което беше демонстрирана работата на датската пръскачка Hardi Commander TWIN 3200 със спомагателно използване на въздух под налягане, както и на челния товарач Shaeffer Lader. На презентацията във Вълчитрън Булагро демонстрира също и балопресата за големи правоъгълни бали Cicoria HD1270.

Освен една от водещите фирми на пазара на селскостопанска техника в страната, фирма Булагро е лидер и в областта на търговията с продукти за растителна защита и торове, хибридни семена, селскостопански застраховки, услуги, агроконсултации.

Видео:

Булагро - презентация в село Яздач - Pottinger, Valtra, Hardi. Schaffer Lader
Булагро - презентация в село Яздач

Вижте снимки от презентацията