Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Булагро АД демонстрира техника Valtra, Pottinger и Hardi

Булагро АД демонстрира техника Valtra, Pottinger и Hardi

Старозагорската компания за продажба на селскостопанска техника  Булагро АД  – един от лидерите на българския пазар за земеделски машини, демонстрира техника на доказаните световни марки Pottinger, Hardi, Valtra, Schaffer Lader. В рамките на четири дни организаторите проведоха две големи демонстрации – в южна и в северна България. Пред фермери, първо в старозагорското село Яздач, а два дни след това и в плевенското Вълчитрън, организаторите показаха оран, дисковане, сеитба в комбинация с активна брана и сеялка, пръскане, продълбочаване и балиране на големи правоъгълни бали. 

По време на демонстрациите земеделците имаха възможност да се запознаят и убедят в безупречната работа на финландските трактори Valtra T191H и Valtra A92. Предсеитбена почвообработка за есенни култури беше направена с инвентар на австрийската компания Poettinger – с плуг Poettinger Servo 45, дискова брана Poettinger Terradisc 5000K, както и 6-метровия компактор Hatzenbichler Tiger. Фермерите видяха и работата на продълбочителя Badalini, след което беше демонстрирана работата на датската пръскачка Hardi Commander TWIN 3200 със спомагателно използване на въздух под налягане, както и на челния товарач Shaeffer Lader. На презентацията във Вълчитрън Булагро демонстрира също и балопресата за големи правоъгълни бали Cicoria HD1270.

Освен една от водещите фирми на пазара на селскостопанска техника в страната, фирма Булагро е лидер и в областта на търговията с продукти за растителна защита и торове, хибридни семена, селскостопански застраховки, услуги, агроконсултации.

Видео:

Булагро - презентация в село Яздач - Pottinger, Valtra, Hardi. Schaffer Lader
Булагро - презентация в село Яздач

Вижте снимки от презентацията

Коментари
анонимен
на 09.06.2010 13:56:57
[:wall:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug