Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Булагро машини АД организира полева презентация в село Вълчитрън, обл.Плевен

Булагро машини АД организира полева презентация в село Вълчитрън, обл.Плевен

снимка: www.tractor.bg

На 6-ти август 2008г. от 9.00ч. в село Вълчитрън, обл. Плевен, ще бъде открит новият магазин за резервни части на „Булагро машини"АД.  От 10.30 ще бъдат проведени полеви демонстрации с техника John Deere, VALTRA, Schäffer Lader, които Трактор.БГ ще заснеме и ще можете да разгледате в категорията "Видео" и Форума за селскостопанска техника.

Булагро машини АД е част от структурата на Булагро груп холдинг ЕАД и има 10-годишно присъствие в сектора на селскостопанската техника в България. Фирмата е вносител и дилър на Световни лидери, някои от които Pottinger, John Deere, Schaffer Lader. Централният офис на фирмата се намира в гр.Стара Загора, а изградената търговска и сервизна мрежа покрива цялата страна.

Сериозен дял в налагането на Булагро машини АД като една от водещите компании в продажбите на селскостопанска техника има Булагро машини Сервиз.
"С уникалната идея да сервизираме, поддържаме и ремонтираме техниката, която продаваме "на място" , спечелихме много клиенти, доволни от бързата реакция, компетентната намеса на сервизните специалисти и качеството на извършваните ремонти.”, коментира за Трактор.БГ, Димитър Димитров, Търговски директор на Булагро Машини АД.

Коментари
теодора
на 06.06.2011 16:25:15
изглежда като играчка. Няма пазар в България, освен хотелчета разни, голф игрища....
go6o
на 07.06.2011 00:25:30
tova kolko korposen plyg 6te darpa :D:D:D
Илко
на 07.06.2011 10:51:13
3-ка плуг може да му дойде зор. [:stupid:] Не бе сериозно, все пак са си 25 коня, ще може да дърпа, само отпред малко тежести ще му трябват, ако е без челен товарач, иначе ще се изправи на задни гуми
теодора
на 07.06.2011 11:49:15
Колеги, коментиращи защо пишете небивалици???! Този трактор изобщо не е предназначен още при инженерното му проектиране да работи с ПЛУГ , да оре. Това е трактор за косене и за леки натоварвания като поддръжка на пространства и т.нар . американски landscaping .
Росен
на 07.06.2011 23:04:36
Теодора, май си права. С тези малки колелета и 100 конски сили да беше няма как да оре.
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug