Булагро машини АД организира полева презентация в село Вълчитрън, обл.Плевен

Булагро машини АД организира полева презентация в село Вълчитрън, обл.Плевен

На 6-ти август 2008г. от 9.00ч. в село Вълчитрън, обл. Плевен, ще бъде открит новият магазин за резервни части на „Булагро машини"АД.  От 10.30 ще бъдат проведени полеви демонстрации с техника John Deere, VALTRA, Schäffer Lader, които Трактор.БГ ще заснеме и ще можете да разгледате в категорията "Видео" и Форума за селскостопанска техника.

Булагро машини АД е част от структурата на Булагро груп холдинг ЕАД и има 10-годишно присъствие в сектора на селскостопанската техника в България. Фирмата е вносител и дилър на Световни лидери, някои от които Pottinger, John Deere, Schaffer Lader. Централният офис на фирмата се намира в гр.Стара Загора, а изградената търговска и сервизна мрежа покрива цялата страна.

Сериозен дял в налагането на Булагро машини АД като една от водещите компании в продажбите на селскостопанска техника има Булагро машини Сервиз.
"С уникалната идея да сервизираме, поддържаме и ремонтираме техниката, която продаваме "на място" , спечелихме много клиенти, доволни от бързата реакция, компетентната намеса на сервизните специалисти и качеството на извършваните ремонти.”, коментира за Трактор.БГ, Димитър Димитров, Търговски директор на Булагро Машини АД.