Булагро Ви очаква на Бата Агро 2023

Основен акцент на щанда на Булагро Машини ще бъде прикачната техника на австрийския бранд PÖTTINGER

Булагро Ви очаква на Бата Агро 2023

 

Запазете следващата седмица в календара си, защото отново дойде време за най-голямото специализирано селскостопанско изложение в България - Бата Агро!

Заповядайте от 15-ти до 19-ти май в часовете от 09:00 до 18:00 на летище Стара Загора, за да се видим, да обменим опит и да ви покажем нашите най-добри предложения, с които да модернизирате стопанството си.

 

Основен акцент на щанда на Булагро Машини ще бъде прикачната техника на австрийския бранд PÖTTINGER. Посетителите ще видят за първи път новия плуг за оран в и извън браздата SERVO 6000 с 9 тела и усилени стълбци на плужните тела RH90 PRO. Плуговете от серия T 6000 са подходящи за трактори с мощност до 500 к.с. Превключването от оран в браздата към оран извън нея става само с няколко прости стъпки. За да се осигури постоянно поддържане на дълбочината при оран извън браздата, дълбочинно колело осигурява опора пред първото плужно тяло. То е шарнирно окачено, с цел да се спести място и да се приближи към гредата на плуга. Благодарение на интелигентно интегрираната хидравлична система, не е необходима допълнителна връзка към хидравличната система на трактора за хидравличния механизъм за регулиране. 

 

 

Друга новост от PÖTTINGER, която ще представим за първи път, е сеялката Terrasem с пасивна подготовка на семенното легло от новата серия V4000. Тя е с 20% по-голям бункер за още по-висока производителност. Почвообработващите дискове са в нова Х-образна конфигурация, която гарантира, че машината работи сто процента в права линия. Допълнителен WAVE DISC, разположен в средата, осигурява равномерно движение по цялата повърхност. Дисковете са с нови, усилени държачи, за спокойна работа при всякакви условия. Дълбочината на изсяване, на влагане на тор (при Fertiliser моделите) и натискът на изсяващите колела се регулират хидравлично по време на работа, от кабината на трактора.

 

 

И това не е всичко! Най-продаваният модел дискова брана - PÖTTINGER TERRASEM 6001Т, ще бъде показан в комбинация със семенна кутия TEGOSEM с обем на бункера 500 литра и автоматично калибриране.

 

Сред останалите представители на PÖTTINGER на изложението ще са дисковата брана TERRADISC 8001 T с работна ширина от 8 метра и патентована система от хидроакумулатори за успокояване на подскачането по време на работа, дискова брана TERRADISC 6001T, оборудвана със сечка, механична сеялка VITASEM 402, навесна косачка NOVACAT 302, сеносъбирач TOP 762 С и балопреса с вариаторна камера IMPRESS 3190 V PRO. Всички те се предлагат в България с пълна 2-годишна гаранция, само от Булагро Машини.

 

Посетителите ще могат да изпробват най-новия модел навигационна система с автопилот на шведския бранд HEXAGON - Ti10, на специален демо стенд, показващ как работят всички функции за прецизно земеделие.

 

Новост от бранда OZDUMAN е ремаркето за зърно с капацитет на товарене от 14 тона. Освен него, посетителите ще видят анкерни и дискови 6-редови сеяли с торовнасяне и микрогранулаторни кутии, както и притъпкващ валяк OZDUMAN с Cast Steel Roller. 

 

На щанда на Булагро Машини ще видите и самоходната пръскачка HARDI ALPHA EVO III с капацитет на резервоара от 5100 литра и трето поколение TWIN крила – най-добрата система за пръскане в света, която драстично намалява отвяването и ви спестява време и пари.

 

Кабината ALPHA EVO CAB II е с 320 градуса неограничена видимост и пълен контрол на всички работни процеси директно от кабината с HARDI SprayCenter. Пневматичното окачване е стандартно оборудване за ALPHA. Машината разполага със самостоятелно задвижване на всяко колело с хидродвигатели Поклейн, 6-цилиндров Deutz Tier 4 двигател с 245 к.с. и хидростатична трансмисия Easy Drive. HARDI ще бъде представени и с различни прикачни модели, подходящи за малки и средни стопанства.

 

 

Датският лидер в производството на тороразпръскващи машини BOGBALLE ще присъства с модел от обновената серия М, с капацитет от 2550 л и редица високотехнологични функции.

 

Посетителите ще видят и мотичен и иглен култиватор на австрийския бранд EINBÖCK, които се справят перфектно с разбиването на почвената кора и отстраняват новопоникналите плевели. Брандът ще бъде представен и с изключително успешния си универсален режещ култиватор TAIFUN с работна ширина от 7 метра.

 

На щанда на Булагро Машини ще присъстват още италианските прецизни пневматични сеялки за пролетни култури, балопреси и фолиращи машини на MASCAR, продълбочители и редови култиватори BADALINI, хедери за слънчоглед DOMINONI и телескопичен товарач Schäffer Lader.

 

Булагро АД също ще бъде представена в сектор "Семена, торове и ПРЗ", с топ предложения за предстоящата есенна кампания - специална селекция семена житни собствено производство, иновативни листни торове и биостимулатори на световните брандове VALAGRO и CODA, гранулирани торове и продукти за растителна защита на водещи производители.

 

Повече информация може да откриете на https://bulagro.bg/