Бултрекс откри нов агроцентър в Стара Загора

Бултрекс откри нов агроцентър в Стара Загора

Фирма “Бултрекс” ООД официално откри новия си агроцентър в Стара Загора – красива, удобна и функционална сграда с обширни изложбени и търговски площи, модерен сервизен център и отлично местоположение.

Официалните гости на събитието бяха директорът на Бултрекс Иван Попов, кметът на Стара Загора проф. Светлин Танчев, Михаил Чернов, съдружник на фирмата от руска страна, Юлия Захарова, директор по регионалното развитие на Rostelmash, проектантът на сградата арх. Беров, както и Вени Дъбов, директор на Societe Generale Експресбанк клон Плевен – кредитор на проекта.

Тържественото откриване започна с песни и танци на фолклорен ансамбъл Загоре, след което беше отслужет водосвет за здраве и успех.  Официалните пожелаха успех в начинанието и бързо възвръщане на инвестицията.

Официално лентата на новооткрития агромол прерязаха директорът на Бултрекс Иван Попов, кметът проф. Танчев и г-н Чернов, след което гостите разгледаха новата сграда.

Отличителна черта на всички представителства на “Бултрекс” е спазването на корпоративния имидж на фирмата – сградите, фирмените знамена, указателни табели, са в характерните за компанията цветове – графитено сиво и червено.

Местоположение. Агроцентърът в Стара Загора е разположен в район със силно развито селско стопанство. Фермерите от тази част на страната вече могат да намерят всичко необходимо за селското стопанство на едно място, събрано “под един покрив”.

Центърът е лесно достъпен, разположен е в непосредствена близост до главен път София-Бургас, между хипермаркет “МЕТРО” и площадката на бившия химкомбинат. Тук ще се предлага пълната гама техниказа извършване на целия цикъл на селскостопанско производство – от обработката на почвата до прибирането и съхранението на реколтата. Ще бъдат представени всички фирми и марки, с които “Бултрекс” работи.
   
Удобна, модерна, функционална сграда. Сградата е комбинация от 4 корпуса. В първия (двуетажен, със сутерен) е изграден шоурум с търговски офис, административни помещения за екипа на “Бултрекс”, както и три магазина с офиси. Вторият корпус е определен за магазин за резервни части със съответните складови площи.

В третия корпус е разположено халето за сервизни и гаранционни прегледи, а долепеният до него четвърти корпус е работилницата и битовите помещения за механиците. Към сервизното хале е изграен навес от две клетки с размери 6 на 12 м за чакащата гаранционен преглед и ремонт н а техника. Тези две клетки представляват резерв за разширение на сервизното хале при разрастване на дейността.

Фасадата, която се вижда от клиентите, идващи от посока Стара Загора, е изключително впечатляваща - с окачена стъклена фасада и ефектна облицовка. Вратите за приемане на техникатакъм шоурума и сервизното хале са повдигащи се, остъклени, с габарит 4,50 м и през тях без проблеми минават машини и с най-голяма височина. В сервизното хале е изграден канал за ремонтни работи, както и телферен път, окачен на покривните панели за повдигане на товар около 3,20 тона.

Агроцентърът разполага с външен паркинг за посетители и вътрешнен, предназначен за експозиция на продаваните машини.