Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Бултрекс получи престижна награда на в-к Пари

Бултрекс получи престижна награда на в-к Пари

Фирма Бултрекс ЕООД получи наградата "Гепард" на в-к "Пари" за най-бързо развиваща се компания за региона на Плевенска Област. По обем продажби и предлагани стоки и услуги в областта на селскостопанската техника, Бултрекс е лидер през последните години и в национален мащаб.

Преди месец пък, Руският гигант, производител на селскостопанска техника - Ростсельмаш, публикува прес-съобщение, в което похвалва дистрибутора си в България - Фирма Бултрекс ЕООД, гр. Левски. От Руската компания казват, че са доволни от старта в представянето на новия комбайн ACROS 530, и че от началото на тази година БУЛТРЕКС са продали 29 нови комбайна, което представлява 49% от общия обем продадени нови комбайни в България. Предвид липсата на субсидиращи финансирания от страна на ЕС към момента, обемът на продажбите е повече от задоволителен, добавят от Ростсельмаш.

В съобщението на Руската компания се казва още, че след стартирането на Оперативната Програма на ЕС за развитие на селските райони, се очаква рязък скок в продажбите на комбайните на фирмата. Голямо значение за това имат сертификатите за безопасност и съответствие с Европейските норми, които Ростсельмаш получава от Центъра за изпитване на земеделска техника в Чехия. По думите на г-н Иван Попов - Търговски директор на Бултрекс, новият комбайн ACROS 530 не отстъпва по технически данни на последните си аналози западни модели зърнокомбайни, а цената му представлява истински интерес за фермерите.

Към момента Бултрекс усилено налагат сред българските селскостопански производители тракторите Pronar, които заемат все по-големи пазарни позиции в Европа, както и тракторите Armatrac. И двете марки трактори ще могат да бъдат закупувани със субсидия с проекти по Програмата за развитие на селските райони, която ще стартира в средата на януари 2008г.

вижте още: "Агрорубрики" от Selo.BG

Коментари
go6o
на 09.05.2011 23:59:23
Дано да мога и аз да отида.[:driver:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug