Бултрекс продаде първият си трактор John Deere

Бултрекс продаде първият си трактор John Deere

С успешен старт започна новият проект на фирма Бултрекс, свързан с дистрибуцията на тракторите John Deere в България. Първият трактор с тази марка беше продаден на СД „Карина” от гр . Павликени. Дружеството е фамилна фирма на семейство  Доневи, които обработват 20 хиляди дка земя и са редовни клиенти на Бултрекс.

Преди врме те са закупили първият трактор Т-150 с двигател ЯМЗ. Очевидно сътрудничеството се е оказало успешно и за двете страни, а разрастването на дейността на агробизнесмените от Павликени наложи закупуването на нова техника. Сем
eйство Доневи избират Бултрекс заради отличното обслужване, коректното партньорско отношение, а така също и заради факта, че това е единствената фирма у нас, която предлага всичко за селското стопанство, събрано под един покрив. "Това улеснвява осъществяването на по-мащабни инвестиции", е мнението на сем. Доневи.

Те осъществяват едно значително обновяване на машинно-тракторния си парк, като освен внушителният
John Deere 8330 с мощност 300 к. с., са закупили от Бултрекс още 3 трактора Пронар и пръскачка на Словенската фирма   „Агромеханика”.  Тракторът е закупен по програма, финансирана от Структурните европейски фондове, а проектът за това финансиране е разработен от екип на “Бултрекс”.