Бум в продажбите на трактори LS

  • 1383
  • 0
  • Новини
Бум в продажбите на трактори LS
Бум в продажбите на трактори от добре известния у нас южнокорейски производител LS. Надеждните и компактни модели от серията XU и U станаха хит сред лавандулопроизводителите в Добричко. Положителната тенденция отчете управителят на Сатнет Димитър Вангелов. Фирмата е официалният дилър на LS за България. Компанията взе участие в международното изложение „Селското стопанство и всичко за него“, което се организира от Добрички панаир. 
 
„След 8 години пауза фирма Сатнет отново е изложител на Добричкия панаир с инвентара и тракторите, които предлагаме. Акцентираме основно на тракторите LS и по-точно на машините, които са подходящи за този регион. Решихме да участваме тази година, тъй като последните 5-6 месеца отчетохме много високи продажби в този регион, основно от лавандулопроизводителите. Нашите трактори XU6168 и U60, се оказаха изключително подходящи за този вид дейности“, каза Вангелов. 
 
Това, което прави тракторите от серията XU атрактивни е най-вече тяхната универсалност. Заедно с това те са изключително надеждни, достатъчно тежки и мощни, за да се справят с всякакъв вид култура. Тракторът XU6168 неслучайно е изборът на лавандулопроизводителите за 2018 г. Той се продава успешно вече 3 години на пазара, като умело надгражда своя предшественик.
 
 
„Това, което го прави подходящ за земеделците в Добричкия регион е, че тракторът има подходящия клирънс, подходящата широчина, сцепление и мощност – 70 к.с. Освен това кабината му има идеалния просвет, за да може операторът да наблюдава техниката, с която работи – инвентара и по-специално лавандулокомбайна“, посочи Димитър Вангелов.
 
Компанията успя да договорира всички трактори, които бе предвидила за изложението. Една от причините затова е и взетото решение за разрастване на фирмата.
 
„В Добрич от тази година имаме нов дилър. Това е добре известната фирма Агро път, които са известни със своя сервиз. Клиентите имат доверие на тази фирма, защото действително, това е компанията, която се грижи изключително много за своите клиенти, относно сервизирането – гаранционно и извън гаранционно. Те преминаха курс на обучение за сервизиране на тракторите LS и от тази година те ще ни представляват в Добрич“, информира управителят на Сатнет.
 
Интересът към тракторите LS беше огромен. Трактор.БГ успя да събере впечатления за машините и от първо лице.
 
 
Димитър Славов е един от многото земеделци, които се довериха на южнокорейския производител и по-специално на LS XU6168. Славов стопанисва 300 дка с лавандула в Генерал Тошево.
 
„Моделът има много добра видимост, малък е, икономичен е. Много е маневрен, което също не е без значение. И най-важното, не сме го счупили още. Просто е здрав – малък и здрав трактор.
Тракторът става за всичко. Той е от рода на ЮМЗ-то, ако говорим от старите стандарти. Много по-компактен е, много по-удобен е, 4х4 е. За малко стопанство е просто перфектен“, каза Славов.
Сатнет грабна и отличието на Добричкия панаир за компания – лидер в продажбите на компактен клас трактори.
 
„Тази година спечелихме наградата на Добричкия панаир за продажба на малогабаритни трактори в България. Реално фирмата ни за 2017 и за 2018 г. може да се каже, че е лидер в сегмента на тракторите до 50-60 к.с. и по-специално компактните трактори, които са подходящи за лозари, овощари, животновъди“, посочи земеделският производител. 
 
 
Наградата е поредното отличие за неуморния труд на компанията. Сатнет предлага бранда LS от 2011 година насам. От тази година компанията пое и гръцкия пазар, което я прави и официалният вносител на LS за Румъния, Молдова, Сърбия, България и Гърция. 
 
Повече информация можете да получите на телефон 0888 44 44 99 или в интернет на www.lstractor.bg
Добави коментар