CASE и Тайтън Машинъри България представиха Case Rodeo Show 2016 (ВИДЕО)

CASE и Тайтън Машинъри България представиха Case Rodeo Show 2016 (ВИДЕО)
За трета поредна година CASE и „Тайтън Машинъри България“представиха станалото вече традиционно Case Rodeo Show. Екипът на Трактор.БГ присъства на шоуто, което се проведе на панаира в града под тепетата, а повече за него ни разказа Юлиан Хаджидризов, мениджър продажби на строителна техника в „Тайтън Машинъри България“:
 „Показваме какво може да бъде направено несвойствено с тези машини и на второ място, но не по значимост, обръщаме сериозно внимание на хората, които карат тези машини, защото те са много важни. Като че ли са останали на по-заден план от останалите колеги в бранша, но това са хора, които са много важни. Държа да го подчертая. Точно за това и това шоу е за тях“. 
 
 
Погледите на посетителите на щанда на „Тайтън Машинъри България“ бяха впити в майсторлъка в управлението на впечатляващите машини на CASE, който показаха едни от най-добрите оператори на строителна техника в страната.
 Първата от трите дисциплини беше баскетбол с комбиниран багер-товарач CASE 580 ST. Операторите трябваше прецизно да използват кофата на багера, за да пренесат баскетболни топки до кош, улеснени максимално от прецизността на работа на багера. 
 
 
Уменията на участниците в родеото в управлението на мини челен товарач CASE SR210 бяха показани по време на игра на футбол, а крайното класиране беше оформено чрез игра с пин, която демонстрира изключителната чувствителност на хидравликата на спечелилия „Златен медал“ от тазгодишния панаир верижен багер CASE CX 210 D.
По думите на г-н- Хаджидризов в него изобилства от новости. 
 
 „Това е един от най-масовите верижни багери на българския пазар. Доста са иновациите, които са вкарани в него. Общо взето променихме почти всичко, като започнем от шасито, преминавайки през двигателния отсек, през изпускателната система, покриваща евронормите Евро 4, които са последните в момента. Постигаме ги само чрез добавката към горивото от Ad Blue. Успяхме да елиминираме този DPF филтър за твърди частици в предишните серии, който е доста скъп за потенциалните собственици на тези машини. Минахме през кабината, не забравихме, разбира се, за комфорта на оператора и изцяло нова стрела за още и още по-тежка работа. Така че, може би, комплекс от нещата доведе до този златен медал, който е едно признание за безспорните качества на нашата машина“, обясни той. 
 
 
Надпреварата в родеото спечели Иван Жеков, който ще има честта да представи страната ни на международните финали на CASE Rodeo Europe в Париж. 
Десетките посетители на щанда на „Тайтън Машинъри България“ бяха впечатлени и от завидните умения на талантливия музикант и професионален багерист Ясен Велчев. Под вещото му управление багерът товарач на CASE 580 ST накара публиката да затаи дъх и да наблюдава как машината, която може да работа в изключително тесни пространства, застана в поза „арка“, а под нея премина съвсем без проблеми мини товарач SR210. 
 
 
Според мениджърът продажби в ТМБ Юлиан Хаджидризов именно мини техниката е хит на пазара в момента. 
 „Тази година се показа сериозен интерес от пазара към нашата мини техника – мини челни товарачи и мини багери. И точно заради това, така да се каже, се пуснахме по течението да хванем вълната и точно за това беше идеята да направим толкова силна експозиция на малка техника. Тук са представени пет машини като гамата е доста по-сериозна. Само в мини челните товарачи предлагаме над десет разновидности от колесни до верижни машини, а мини багерите ни са от 1,5 тона до 5,5 тона и са над десет модела“, разказа г-н Хаджидризов. 
 
Сюрпризите за почитателите и клиентите на CASE и ТМБ не приключиха с това. Най-жадните получиха по една студена бира, отворена специално от Ясен Велчев с помощта на един от зъбите на кофата на 580 ST, а най-резервираните бяха убедени в качествата на багера товарач след като станаха свидетели на запалването на пет запалки, отново със зъбите на кофата на машината. 
 
 
Докато талантливата певица Преслава Пейчева забавляваше публиката, опитните експерти на ТМБ обясняваха на хората, дошли на щанда, качествата на машините и възможностите за сервиз, предлагани от компанията.
 „Разполагаме с девет бази на територията на страната, а основното ядро на Сonstruction в „Тайтън Машинъри“ е в София. Там е и демоофисът, там е и стационарната сервизна база. Разбира се, разполагаме и с мобилни екипи, които бързо и адекватно трябва да стигнат до местоработата на тази машина. Доста по-евтиният вариант е да стигнем ние дотам, отколкото багерът да дойде при нас“, обясни г-н Хаджидризов. Според него тази година щандът на CASE и ТМБ е впечатлил с разнообразни машини на високо ниво, а удивителният знак в това изумително представяне направи шоу камионът на компанията. 
 
 
 „Камионът, любезно предоставен от производителя CNH Industrial, подчертава нашата индивидуалност. Ние държим да сме различни като фирма, различни като екип. Мисля, че беше естествено продължение на концепцията на щанда този камион. Това е практичен офис“, допълни той. 
 
 
„Държим да се опитваме да развиваме heavyline машините, точно тези верижни багери, които са безупречни и говорят сами за себе си. Държим да развием малко повече самия пазар на CASE като марка в тази линия машини“, очерта плановете на ТМБ за близкото бъдеще Юлиан Хаджидризов. 
Повече информация за продуктите и услугите на Тайтън Машинъри България, можете да получите на *4040; www.titanmachinery.bg