Case IH гарантира безкомпромисно качество и комфорт (ВИДЕО)

Case IH гарантира безкомпромисно качество и комфорт (ВИДЕО)
Традиционно силно участие направи Тайтън Машинъри България на есенното изложение за селскостопанска техника БАТА АГРО 2016 г. Фирмата, лидер на пазара, доказа отново своите водещи позиции и показа иновативни машини, с които задоволява напълно всеки вид стопанство.
 
 
Особен интерес сред посетителите на изложението предизвика тракторът Case IH Quadtrac 620, който все още е един от най-мощните машини, в серийно производство, в света.
 
Джордж Стенсън, мениджър Продажби за Балканите в Case IH, разказа пред камерата на Трактор.БГ с какво този модел превъзхожда конкурентите си на пазара.
 
„Всяка година ние подготвяме нашата нова бизнес стратегия за това какво ще представим на пазара и на потребителите. Тази година най-важното нещо, с което можем да се похвалим, е това, че подобряваме нашата Трак Технология, която се характеризира с четирите независими задвижващи вериги, благодарение на които се осигурява постоянен контакт на площ от 5.6 кв.м. Работим върху тази технология през последните 30 години, а тракторът Case IH Quadtrac 620 е най-добрият пример за успешното й реализиране.“
 
 
Продуктивността на Quadtrac 620 е с около 25% повече от останалите гумено-верижни трактори в този клас. Благодарение на наличието на иновативна Трак Технология, сцеплението на машината се увеличава и по този начин, извършва всякакви тежки обработки, с минимални последствия върху почвата и нулево приплъзване. 
 
Акцент на БАТА АГРО Есен 2016 бе и най-новата серия трактори Optum CVX, която е израз на последните нови технологии в машиностроенето. Тя се отличава с изцяло различната си визия – оптимално тегло и компактни размери, които правят трактора изключително маневрен и производителен. 
 
„Друго интересно на щанда на изложението е тракторът CASE IH Optum CVX, който е в мощностен диапазон до 300 к.с, което го прави и една от най-силните машини в портфолиото ни. Официалната премиера на този модел бе в началото на година и откровено мога да кажа, че това е толкова дълго чаканата иновация и това е бъдещето в селскостопанските технологии“, категоричен е Джордж Стенсън.
 
 
Тракторите се предлагат в два мощностни диапазона от 270 и от 300 к.с. Серията разполога с 6,7-литров FPT с Hi-eSCR система, покриващ изцяло последните изисквания за вредни емисии - Tier IV Final, както и с 4-степенна CVT трансмисия. 
 
Optum CVX гарантира безкомпромисен комфорт на механизатора, благодарение на кожения салон и седалките, с отопление и обдухване. Серията трактори е оборудвана с навесна система - Quick attach - категория III, благодарение на която спестявате време. Освен отлично съотношение между мощност и тегло, серията на Case IH Optum CVX гарантира дълги сервизни интервали.
 
„Ние от Case IH произвеждаме трактори с мощност от 55 до 700 к.с, което означава, че сме напълно готови да задоволим нуждите на всеки един наш клиент. Case IH продължава да работи с Тайтън Машинъри, като фокусът ни е към това да запазим своите позициите и да се наложим още повече на българския пазар, заедно с нашия партньор. “
 
 
Повече информация за продуктите и услугите на Тайтън Машинъри България, можете да получите на *4040; www.titanmachinery.bg 

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!