Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Case IH и Steyr отчитат увеличение на пазарния дял в Европа, въпреки икономическата криза

Case IH и Steyr отчитат увеличение на пазарния дял в Европа, въпреки икономическата криза

Въпреки трудните икономически условия и спада на европейския пазар на трактори с около 17% през 2009 г., Steyr и Case IH успяха да постигнат очакваното увеличение на пазарния дял от близо 1%.

"През 2009 г. световната финансова и икономическа криза не пощади селскостопанския сектор. Инвестиционното финансиране за големите селскостопански дейности в Източна Европа стана много по-скъпо, например.

Независимо от това, ние от Case IH и Steyr успяхме да увеличим дела си в Европа и да постиганем рентабилен финансов резултат", коментира Андреас Клаузер (Andreas Klauser), президент и главен изпълнителен директор на Case IH & Steyr за анализ пазара на трактори.

Тракторите Steyr и Case IH са в отлична позиция в Европа. Case IH вече е в челната тройка на най-добрите марки трактори в Европа и има най-голям ръст на пазарния дял през 2009 година. Steyr поддържа безспорно първо място в Австрия.

Със своите трактори и зърнокомбайни, Case IH и Steyr дава точно това, от което се нуждаят европейските фермери, горските стопанства, предприемачите и общините – нисък разход на гориво и лесна за използване постоянно променлива трансмисия чрез технология за автоматизирано последователност и работа със съвременни сателитни технологии.

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug