Case IH Maxxum 145 Multicontroller е носител на приза „Трактор на годината“ и наградата за „Най-добър дизайн“, за 2019г.

Признание за комбинацията от компактност, мощност и функционалност на трансмисията

Case IH Maxxum 145 Multicontroller е носител на приза „Трактор на годината“ и наградата за „Най-добър дизайн“, за 2019г.
Case IH Maxxum 145 Multicontroller получи титлата "Трактор на годината 2019" и приза за "Най-добър дизайн 2019", на церемония по награждаването още в първия ден на изложението EIMA International, в Болоня, Италия.
 
 
Официално представен миналата година, заедно с три по-малки модела с мощност 116-135 к.с., Maxxum 145 Multicontroller впечатлява със своята 8-степенна полуавтоматична трансмисия ActiveDrive 8, подлакътник и джойстик Multicontroller. Заради голямата лекота при работа и повишена ефективност, качествата му бяха високо оценени от журито, представено от професионалисти в селскостопанската сфера, от цяла Европа. Тракторите Maxxum се предлагат и с четиристепенна Semi Powershift скоростна кутия и варио трансмисия.
 
 
С последните подобрения на гамата Maxxum, които дадоха на линията нова визия, моделът получава двойно признание, като печели и първото място в категория „ Най-добър дизайн “, утвърждавайки важността от функционалност и модерен стил, на съвременния трактор.
 
Печелившата формула
 
След официалното й представяне миналото лято, новата серия Case IH Maxxum, със своя Multicontroller и новата трансмисия ActiveDrive 8, бе отличена с престижната титла "Машина на годината" за 2018 г. на международното изложение Agritechnica в Хановер, Германия. 
 
Сега Maxxum 145 Multicontroller добави към отличията си и титлата "Трактор на годината" 2019, която също бе присъдена от жури на изтъкнати редактори, на списания в селскостопанския сектор.  
 
 
В допълнение към съществуващите четиристепенни трансмисии с четиристепенна полупроводникова мощност и варио трансмисиите CVXDrive, ключовото развитие на новата серия Maxxum Multicontroller е осемстепенна полуавтоматична трансмисия ActiveDrive 8. Предавателната кутия и много други функции за управление на трактора, могат да се контролират от подлакътника и джойстика на Multicontroller.
 
Наградата „Трактор на годината“ се основава и на предишни постижения на Maxxum 145 Multicontroller, като например, най-ниската средна консумация на гориво, регистрирана в полеви условия на теста PowerMix, проведен от немската земеделска организация DLG.
 
 
"Изключително много се радваме, че получихме наградата Трактор на годината за 2019 за Maxxum 145 Multicontroller", споделя Тиери Панадеро, Вицепрезидент на Case IH за Европа, Африка и Близкия изток.
 
"Това е признание за факта, че по-голямата ефективност на трансмисията и лекотата при управление могат да играят важна роля, не само за по-печеливш, но и за по-екологичносъобразен начин на работа. В основата на дизайна на нашите машини, стоят ключовите критерии за по-лесно управление, по-голяма ефикасност и екосъобразност, така че е истинско удоволствие да видим признанието за тези качества и характеристики на Maxxum Multicontroller".
 

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар