CASE IH навлиза сериозно на пазара за телескопични товарачи със серията Farmlift

CASE IH навлиза сериозно на пазара за телескопични товарачи със серията Farmlift
“Вдигнете бизнеса си до нови висоти!“, с това послание CASE IH навлиза все по-сериозно на пазара с телескопичните товарачи. Серията Farmlift има 6 модела, които покриват нуждите на зърнопроизводителите и животновъдите за всякакъв тип товарни операции във фермите.
 
С включването на телескопичните товарачи Farmlift в своето портфолио, Тайтън Машинъри вече предлага на фермерите цялостни технологични решения от престижния бранд Case IH –трактори, зърнокомбайни, балопреси и телескопични товарачи. 
Пълната гама телехендлери  Case IH са с капацитет на повдигане от 2,5 до 4,2 тона  и максимална работна височина – 9,1 метра. Двигателите са с мощност от 74 до 129 к.с.

 
Работа при отличен комфорт
Всички модели от серията Farmlift са с отлична видимост, тиха работа на двигателя и много добра ергономичност. Най-големите модели – CASE IH Farmlift  742 и 935 се отличават със своя луксозен интериор. Здравата конструкция на кабината гарантира високо ниво на безопасност при всички модели телескопични товарачи от тази серия. Като опция се предлага и система за стабилизация на стрелата, която премахва риска от преобръщане на машината при работа на големи височини с тежък товар.
 
Мощността, от която имате нужда
Всички двигатели са конструирани да доставят максимална ефективност и икономичност. Започвайки със 74 к.с. при компактния Farmlift 525, до 129 к.с. (143 к.с. макс. мощност) при Farmlift 635 и 742. Те използват иновативната SCR технология за отработените газове и отговарят на еко-стандарта Tier IV. 
 
Оптимизирана работа с перфектни скоростни кутии
Всички компоненти в скоростните кутии на CASE IH Farmlift са оптимизирани специално за работа с високо натоварване. При модела Farmlift 525 е използвана хидростатична трансмисия с варио-помпа. Останалите модели имат 4x3 PowerShift хидротрансмисия, а топ-моделите Farmlift 635 и 742 са оборудвани с 6x3 AutoShift хидротрансмисия. Всички телескопични товарачи имат и системата PowerShuttle, с която посредством плъзгач, водачът може да сменя посоката на движение при запазване на скоростта.
 
Високопроизводителна хидравлична система
Телескопичните товарачи CASE IH Farmlift имат перфектна хидравлична система, чийто капацитет започва от 80 л./мин. при компактния Farmlift 525 и достига до 140 л./мин. при флагманите Farmlift 635 и 742. За по-лесна работа, управлението на товарача и хидравличната система е изнесено в мултифункционалния джойстик, ергономично разположен за работа с десен подлакътник.

 
Правилният размер за всяка работа
Телескопичните товарачи CASE IH Farmlift са подходящи както за работа в животновъдни ферми, така и за интензивна работа в зърнопроизводствените стопанства. Компактните модели са с едва 1,80 метра ширина и 2.00 метра височина, което ги прави отлични за маневрена работа в тесни пространства. Големите модели имат стабилна и широка база от 3000 мм, която е с прецизно разположен център на тежестта и осигурява отлична стабилност при работа на височина със зърно, ролонни и квадратни бали, торби с торове и т.н.

Лесен за обслужване и адаптация
Farmlift са телескопични товарачи, които са предназначени за целодневна работа под натоварване. Обслужването на филтрите и маслата е много лесно и достъпно. Богатата гама работни приспособления пък дава възможност на фермерите бързо да сменят предназначението и вида на работните операции. CASE IH Farmlift могат да бъдат оборудвани с кофи за зърно, вилици за бали сено и повдигане на биг-багове, щипки за ролонни бали, комбинирани кофи-щипки и грапи за силаж.

 
Повече информация за продуктите на Тайтън Машинъри България можете да получите в регионалните представителства в страната и на националния телефон: 0700 135 04
 
 
 
© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!