Case IH обнови серията трактори Luxxum с нови двигатели и повече екстри

Тракторите са с още по-добра производителност и екологична ефективност, благодарение на новите двигатели Stage V

Case IH обнови серията трактори Luxxum с нови двигатели и повече екстри

Тракторите Luxxum на Case IH вече са обновени с нов двигател и повече функции. Трите универсални модела, предназначени за средни по големина земеделски стопанства и смесени ферми разполагат с мощност от 101, 110 и 117 к.с..

 

Тракторите са с още по-добра производителност и екологична ефективност, благодарение на новите двигатели Stage V.

 

Case IH Luxxum са оборудвани с полуавтоматична трансмисия ActiveDrive 4 с плавно превключване на предавките, които са синхронизирани с новият 4 цилиндров двигател FPT Stage V, който вече е с по-голям капацитет - 3,6 литра, но запазвайки компактния общ размер на Luxxum.

 

Новият двигател има редица предимства за производителността, включително повишена мощност в долния край на диапазона при ниски обороти, както и до 5% по-високи нива на въртящ момент, осигурявайки по-висока производителност и по-добра управляемост.

 

Максималният въртящ момент вече се достига при по-ниска скорост на двигателя от едва 1300 об/мин, което подобрява поведението при високо натоварване, както и възможността за безпроблемно потегляне при силови натоварвания, например при работа с плуг или теглене на тежко ремарке.

 

 

„Luxxum стана много популярен модел сред смесените и животновъдни ферми“, заяви Кан Тюмер, продуктов маркетинг мениджър в Case IH.

 

"Благодарение на най-новата технология, тези подобрения му дават по-голяма мощност за работа под наклон или с голямо ремарке. Благодарение на многото надстройки Case IH Luxxum е един отличен и универсален трактор."

 

Освен с новите Stage V двигатели, обновената серия на тракторите Luxxum получават и нова система за последваща обработка на отработените газове чрез решението “Compact HI-eSCR2”, което не изисква поддръжка. За да отговаря на законодателството за Stage V, това интегрира дизелов окислителен катализатор (DOC), филтър за твърди частици без поддръжка и блок за селективна редукция на катализатора (SCR).

 

Тракторите Luxxum Stage V вече се предлагат с някои нови опции, които подчертават водещата му позиция на пазара за универсални трактори. Клиентите могат да поръчат трактора с кожен волан и мокет на пода на кабината, които до момента се предлагаха само при по-големите серии трактори Case IH. Опционално се предлагат и две нови работни светлини, увеличавайки общия брой до десет, за по-лесна, и безопасна работа през тъмната част на денонощието.

 

 

Като универсален трактор, работата на челния товарач е от ключово значение за собствениците на Luxxum. Новите машини ще имат напълно съвместим електрохидравличен джойстик, който ускорява скоростта на работа във фермите. Той комбинира контролите на предния товарач с тези за трансмисията, така че да няма нужда да се превключва между мултиконтролера и джойстика.

 

Повече информация за новите трактори Case IH Luxxum можете да получите от Тайтън Машинъри България, официален представител на марката

за консултация: 02/971 35 25; кратък номер *4040
е-mail: [email protected]

 
https://titanmachinery.bg