CASE IH представи новото поколение трактори Magnum

CASE IH представи новото поколение трактори Magnum

 

CASE IH представи новото поколение трактори Magnum. Новите трактори работят със съвременната EfficientPower технология, осигуряваща повече мощност и производителност в сравнение с досега познатите модели.

 


Повече конски сили при всички модели

Всеки трактор Magnum е с повече конски сили, за да отговаря адекватно на съвременните изиксвания. Новата линия се състои от 5 модела като се започне от Magnum 235 с пощност на двигателя от 274 к.с. и се стигне до Magnum 340 с 389 к.с. и технология на двигателя Power Management.

 

Кабината Magnum Surveyor TM предлага достатъчно пространство, пълна видимост и комфорт, които отличават модела Magnum в продължение на десетилетия. Сега тя включва последно поколение командно табло с новия MultiControl  подлакътник. Контролът се допълва и от функционалните бутони. Новата окачена кабина в комбинация с предното окачване и т. нар. Positive Response седалка предлага на водача по-гладко возене както в полето, така и на пътя.

 

Новият MultiControl подлакътник е стандартен

Сега MultiControl подлакътникът е стандартен за всички трактори CASE IH. От CASE IH Maxxum до Steiger/ Quadrac тракторите, подлакътникът и управлението е напълно идентично. 

Нов AFS Pro 700 цветен дисплей е вграден в MultiControl  подлакътника при тракторите CASE Magnum, така че да се движи заедно със седалката на шофьора. AFS Pro 700 дисплеят позволява управление в съчетание със съвременна опростеност, затова способства и AFS AccuGuide навигатора. Дисплеят би могъл да се персонализира, така че да показва информацията, предпочитана от оператора.

 

Възможно най-добрата икономия на гориво

Докато AFS AccuGuide прави кормуването по-лесно, CASE IH се възползва и от възможността да избира кои обороти на двигателя ще постигнат възможно най-добрата икономия на гориво. Всички Magnum трактори са оборудвани с APS система, която автоматично свързва оборотите на двигателя със съответната предавка. Докато APM системата работи, шофьорът трябва само да избере желаната скорост на движение.

 

SCR  горивоспестяваща технология

Технологията на селективната каталитична редукция представлява най-добрия подход във високо мощната земеделска техника, особено като се има предвид значението на енергийната ефективност и намаляването на непродуктивното време. Новите двигатели на Magnum са калибрирани, така че да осигуряват правилното изгаряне на горивото, което пък от своя страна допринася за технологията EfficientPower. Тази нова технология, използваща селективната каталитична редукция, отделя по-голямата част по работата за контрола на емисиите от основната функция на двигателя. Тракторът няма нужда от по-голяма охладителна система - или филтър за твърди частици, който използва процесите по топлинно-производство и консумация на гориво, присъщи за покриване на ниво 4А за вредни емисии.

 

При SCR системата газовете от двигателя минават директно през каталитичното отделение, където се съединяват с AdBlue, нетоксична, безцветна смес от урея и пречистена вода. AdBlue преобразува азотните оксиди в безвредни водни пари и азотни пари, впоследствие освобождавани през ауспуха.

 

Допълнителни нови функции, носещи по-висока производителност на моделите от серията MAGNUM:

- челен товарач и преден ВОМ

- до 6 дистанционно управлявани хидравлични клапани

 

 

Цялата нова гама от премиерните серии трактори CASE IH ще бъдат представени на българския пазар от официалния вносител за България - Римекс 1 Холдинг ЕАД.

За повече информация : www.rimex.bg