Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Case IH ще пусне на пазара обновени трактори Maxxum CVX в началото на 2014 г. (ВИДЕО)

Case IH ще пусне на пазара обновени трактори Maxxum CVX в началото на 2014 г. (ВИДЕО)

Case IH представи новата серия трактори Maxxum CVX за 2014 г. В немския град Макдебург журналисти от цяла Европа видяха в действие на полето и лично тестваха новите трактори. По покана на официалния вносител на CASE IH за България – Тайтън Машинъри, камера на Трактор.БГ засне предпремиерно новите машини.

Три нови модела трактори влизат в обновената серия Maxxum CVX – 110 CVX, 120 CVX и 130 CVX. Всички те следват тенденцията към напълно-безстепенна трансмисия и разширяват линията на Case IH в средния клас трактори, които са с 4 цилиндрови двигатели. Оборудвани са със CVX трансмисия и технология с двоен съединител.

Новият Maxxum CVX 130 е с максимална мощност 143 к.с., а 4,5-литровият четирицилиндров двигател е с електронно впръскване на горивото тип Common rail.  Оборудван е с турбокомпресори и междинни охладители. Toзи двигател осигурява 10% по-висока производителност при намалено натоварване на двигателя от 1900 оборота в минута, което значително намалява разхода на гориво.

Новите трактори Maxxum CVX са оборудвани с технологията на Case IH Автоматично управление на производителността (APM), доказала се вече при по-мощните трактори на Case IH. Тя автоматично избира най-добрата комбинация от предвка и скорост на двигателя при различни дейности и терени на работа.

Tракторите Maxxum CVX са оборудвани с познатата система Efficient Power – тоест двигателите им разполагат със Системата за селективна каталитична редукция (SCR). Ефективността им е оптимизирана като максималният въртящ момент се постига при скорост на двигателя от само 1500 об/мин. Тракторите са оборудвани и със система за управление на двигателя, която дава до 22 к.с. допълнителна мощност. Например мощността на Maxxum 130 CVX, която е 143 к.с., може да се повиши чрез тази система до 163 к.с. при ВОМ и транспортни дейности.Комфортната кабина на тракторите Maxxum CVX е изключително тиха, просторна и предлага отлична видимост. Промени в дизайна и разположението на някои бутони осигуряват на оператора още по-голямо удобство при работа. Така например настройките за климатика в кабината досега бяха отзад, но вече са изместени и поставени на тавана, където са лесно достъпни с дясната ръка. Eдна от тенденциите, които Case IH налагат при своите машини, е постигането на максимална унификация в концепцията за управление. Сходното разположение на уредите за управление и контрол улеснява операторите, които понякога трябва да сменят на ден по няколко машини от различен клас.

Тракторите Maxxum CVX са снабдени с гъвкава хидравлична система. Аксиално-буталната помпа осигурява висока пропускателна способност до 125 литра в минута. Задната навесна система позволява повдигане на 7,864 kg, а предната до 3,100 kg. Седемте електро-хидравлични изхода на задния навес, осигуряват възможност за агрегатиране с широк спектър от земеделски инвентар.

Тракторът Мaxxum CVX 130 е подходящ за различен тип стопанства с различни размери:Тази машина върши всякаква работа  - справя се много добре на полето, например при оран, може да се оборудва и с челен товарач за работа във фермата и разбира се, благодарение на CVX трансмисията, тракторът е перфектен за транспорт, обясни  Мартин Рупърт от Case IH Австрия.

Новата серия трактори Maxxum CVX EP се произвеждат в завода на Case IH в Свети Валентин, Австрия, и ще излязат на пазара в България през януари 2014 г.

Гледайте ВИДЕО репортаж за новите трактори Case IH Maxxum CVX:

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug