CASE IH заедно с FERRARI се качи на подиума на Формула 1 Гранд При Канада

CASE IH заедно с FERRARI се качи на подиума на Формула 1 Гранд При Канада

Всеки фермер добре познава името Case IH и го свързва с едни от най-мощните, продуктивни и надеждни машини - за тези, които искат повече.

Case IH прие предизвикателството на FERRARI и се качи с този автомобил легенда на подиума на Формула 1, Гранд При Канада.

Дори в най-добрите дни, операторите на машините, носещи логото на Case IH никога не достигат такива скорости. В състезанието за голямата награда на Формила 1 на Канада, автомобилът с номер 8 на Ферари, пилотиран от Фернандо Алонсо, който финишира трети, носеше ясно забележимо лого на Case IH на предния си капак.

За разлика от фирмените табелки върху поколения устойчиви и продуктивни трактори, комбайни и сеялки, тази специална табелка преживя скорости от 360 км/ч!  Нейното поставяне на видно място върху автомобила на Ферари представлява едно рядко публично изявяване на свързаността на двете компании, всяка от които е известна със своите мощни продукти и отличителния си червен цвят, както и за това, че бележи стандарт на съвършенство в своя бранш.

Ferrari и Case IH имат повече общи неща от характерната си червена боя – и двете са корпоративни членове на Fiat Group и като такива, те споделят технологии и опит. Зад кулисите, Fiat Powertrain Technologies (FPT) е стои зад двигателите от световна класа, използвани както от Ferrari, така и от Case IH. Опитът и ресурсите на FPT не само отвеждат до границите на победата на състезателната писта, но също така и предлагат печеливши предимства в мощност и производителност за фермерите и животновъдите по цял свят.

Състезанието, проведено на пистата Жил Вилньов в Монреал, е част от Световното първенство FIA Формула Едно, автомобилното състезание за едмоместни автомобили от най-висок клас, одобрено от Международната автомобилна федерация (FIA). След като пропусна сезон 2009, състезанието Гранд При Канада се завръща в пълна сила с вълнуваща надпревара в един от най-силно оспорваните сезони на Формула 1 от години.

 

F10 на Ферари определено успя да постигне нивото на най-добрите в света и макар че всяко място от 25-те най-бързи на финала е нещо, с което човек трябва да се гордее, екипът на Ферари е твърдо решен да подобри позицията си на продължението на сезона във Валенсия на следващия етап от поредицата, а Case IH отново ще е на капака за повече мощ, за тези които искат повече..