Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Case представиха нова серия косачки

Case представиха нова серия косачки
Case IH представиха асортимент от нови сено- и фуражокосачни опции, включващи противоудърна защита за своята гама продукти. Тази система замества съществуващата главина от дискове с удaрна главина, с чиято помощ ремонта на полето (ако се наложи) става в пъти по-бърз и по-лесен.
 
Сега удaрната главина се монтира стандартно на:
 
- MD серията дискови косачки, известни преди като серия MDX, включваща машини за работа при тежки условия MD72, MD82, MD92.
- DC серията, известна преди като DCX, включваща моделите DC92 , DC102, DC132, DC162
- RD серията хедери, известна преди като RDX, включваща RD132, RD162, RD182 моделите.
- TD102 - нова серия дискови косачки, които са пригодени за употреба с по-леки трактори
 
Новите косачки
 
TD102 е най-новият член на Case IH продуктовата линия в областта на косачките. Харектеризира се с над 3 метра работна ширина и агрегатиране от 60 к.с. Фермерите могат да използват по-леки трактори, поради новата технология на косачката - тежестта и се тегли от трактора, а не се "носи", както е при традиционните навесни модели.
 
Нови вършачни опции
 
Case IH също така обновяват и DC серията с нови вършачни опции за всеки модел. Остриетата са свободно въртящи се, прави, изтънени и по-големи в основата отколкото при върха. Когато бива отсечено стъблото се освобождава с по-голяма траектория и пада естествено.
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug