Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

CASE пускат нова 20-а серия комбайни

CASE пускат нова 20-а серия комбайни

снимка: www.tractor.bg

CASE-IH пускат нови модли зърнокомбайни CASE серия 20. Те ще бъдат официално представени на Международното изложение за селскостопанска техника - Агритехника, което ще се проведе в средата на ноември в Хановер, Германия.

Новата серия комбайни Кейс имат увеличен капацитет на бункера за зърно до 12 330 литра. За първи път CASE ще представят и бункер за зърно с хидравлично затваряне.

Друга новост при новтаа 20-а серия на комбайните CASE е вградена почистваща система с въздух под налягане, която работи с помощта на 60 литров компресор.

През тази зима ще се запознаем и с новоте хедери за жътва на CASE - 3050 VariCut , с работна ширина от 7 до 10,7 метра. Новото в тях е патентованата система за автоматично повдигане на хедера, при наличие на опасност от сблъсък с камък или друг твърд предмет.

Освен новите модели комбайни CASE, Трактор.БГ ще ви представи скоро видео и снимки от Агритехника-Хановер, където за първи път ще бъдат показани и новите 3 модела на тракторите CASE PUMA, съответно с мощност 163, 178 и 193 к.с. с иновативните еко-трансмисии.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug