Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Challenger представи нова серия верижни трактори

Challenger представи нова серия верижни трактори

Трактор Challenger

Политиката на Challenger на непрекъснато усъвършенстване и използването на най-модерните технологии ги направи световни лидери в производството на верижни трактори. Най-новото от Challenger е серията MT800C, с която компанията достига непобедими нива на съвършенство.

Новостите са съсредоточени около работната среда на оператора за постигане на максимален комфорт. Всъщност новият дизайн на кабината цели точно това – да улесни работата на оператора и да направи дългият работен ден на полето по-приятен. Множество нови функции правят работата на тракторите от новата серия по-ефективна, но и икономична.

Новата серия на Challenger, плод на 21 години опит в производството на трактори, се състои от 4 модели – MT845C, MT855C, MT865C и MT875C. Мощността варира от 430 до 570 к.с.

Причините за покупката на такъв трактор са множество, но в основата е високата производителност, която постигат при икономии на време и средства. Същественото предимство на верижните трактори на Challenger е равномерното разпределение на теглото, което значително редуцира натиска на земната маса. Това допринася за запазването на подходяща почвена структура за отглеждането на различни култури.

Всички трактори от серията са оборудвани с двигател CAT® C15 ACERT™. Максималната мощност, която постига, варира от 474 до 609 к.с. Двигателите отговарят на всички стандарти за борба с вредните емисии.  Хидравличната помпа е с капацитет от 223 л/мин.

Трансмисията е изцяло проектирана, за да достави качество и надеждност. Трансмисията осигурява няколко режима на работа. Машината разполага с 16 предни и 4 задни скорости. Преди промяна на предавката, първо се отчита какво натоварване ще изпита двигателя, за да се достави възможно най-плавното преминаване.

Транспортната скорост при тракторите от серия C е 39.6 км/ч, което ги прави най-бързите сред верижните трактори.

 

За повече информация: Варекс ООД; тел. 02 9309979

www.varex.bg

varex@varex.bg

 

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
www.syuzan.1
на 15.04.2011 19:31:33
[stars]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug