Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Challenger представи нова серия верижни трактори

Challenger представи нова серия верижни трактори

Трактор Challenger

Политиката на Challenger на непрекъснато усъвършенстване и използването на най-модерните технологии ги направи световни лидери в производството на верижни трактори. Най-новото от Challenger е серията MT800C, с която компанията достига непобедими нива на съвършенство.

Новостите са съсредоточени около работната среда на оператора за постигане на максимален комфорт. Всъщност новият дизайн на кабината цели точно това – да улесни работата на оператора и да направи дългият работен ден на полето по-приятен. Множество нови функции правят работата на тракторите от новата серия по-ефективна, но и икономична.

Новата серия на Challenger, плод на 21 години опит в производството на трактори, се състои от 4 модели – MT845C, MT855C, MT865C и MT875C. Мощността варира от 430 до 570 к.с.

Причините за покупката на такъв трактор са множество, но в основата е високата производителност, която постигат при икономии на време и средства. Същественото предимство на верижните трактори на Challenger е равномерното разпределение на теглото, което значително редуцира натиска на земната маса. Това допринася за запазването на подходяща почвена структура за отглеждането на различни култури.

Всички трактори от серията са оборудвани с двигател CAT® C15 ACERT™. Максималната мощност, която постига, варира от 474 до 609 к.с. Двигателите отговарят на всички стандарти за борба с вредните емисии.  Хидравличната помпа е с капацитет от 223 л/мин.

Трансмисията е изцяло проектирана, за да достави качество и надеждност. Трансмисията осигурява няколко режима на работа. Машината разполага с 16 предни и 4 задни скорости. Преди промяна на предавката, първо се отчита какво натоварване ще изпита двигателя, за да се достави възможно най-плавното преминаване.

Транспортната скорост при тракторите от серия C е 39.6 км/ч, което ги прави най-бързите сред верижните трактори.

 

За повече информация: Варекс ООД; тел. 02 9309979

www.varex.bg

varex@varex.bg

 

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
www.syuzan.1
на 15.04.2011 19:31:33
[stars]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug