Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Challenger представи новата самоходна пръскачка RoGator RG700

Challenger представи новата самоходна пръскачка RoGator RG700

 

Challenger представи новата самоходна пръскачка RoGator RG700.  Тя покрива липсващият досегапо-малък клас самоходни пръскачки, за нуждите на средните земеделски стопанства.

 

Като по-големите си събратя, новата самоходна пръскачка от Challenger е оборудвана с новия AGCO Power дизелов двигател със селективна каталитична редукция SCR, отговрящ на еко-нормите Tier 4i. Номиналната мощност на 4 цилиндровият дизелов агрегат е 165 к.с., а пиковата максимална мощност при 1900 об./мин е 173 к.с.

 

Challenger  RoGator RG700 е оборудван с нова по-просторна кабина, а отвън са налице по-широки платформи за стъпване около кабината и резервоара.

 

 

При новата самоходна пръскачка е налице нова 4WD система за задвижване на предния и задния мост, която електро-хидравлично стабилизира пръскачката при преминаване през неравни терени. Интелигентната компютърна система също така синхронизира балансът на пръскащите щанги в зависимост от наклона и натоварването на двата моста на окачването.

 

 

Новата самоходна пръскачка е оборудвана и с иновативната система за електронно управление на работните процеси AGCOMMAND. Системата позволява задаване на прецизни норми на пръскане, както и извличане на подробни анализи за изминалата работа, вклщчително предоставя картиране, норма на производителност, норма на изразходваните разходи и мн.др.

 

Максималната работна скорост на пръскане при новата самоходна пръскачка Challenger RoGator RG700 е 28 км./ч., а максималната транспортна скорост е 48 км./ч.

 

© текст : Трактор.БГ

 

© ВИДЕО : Трактор.БГ

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug