Челните товарачи Metal-Technik отново са лидер в България и Полша

Челните товарачи Metal-Technik отново са лидер в България и Полша

Лидерът при челните товарачи, полският производител Metal-Technik, вече 10 години е сред най-продаваните и на българския пазар. Официален вносител за България е Джи-Трак ЕООД, а гамата от машини включва товарачи за трактори от 50 до 150 к.с. 

 

Основният модел Metal-Technik MT-02 е флагманът на марката, като той притежава наистина оптимални характеристики – максимална височина на повдигане 3,50 м и товароподемност 1 600 кг. 

 

Товарачът е с изцяло хидравлично управление от кабината на трактора посредством удобен и многофункционален джойстик. Челният товарач МТ-02 може да бъде монтиран на почти всички основни модели трактори, като покрива до 85% от моделите, присъстващи на българския пазар.

Подходящ е и за трактори Беларус и по-старите модели MTZ. 

 

 

Към челните товарачи се предлага и много богат избор от функционални приставки за работа – различни размери кофи, палетни вилици, щипки за бали, кофи за силаж и сенаж и много други.

 

Комбинацията от високо маневрен товарач и приставка улеснява изключително работата, особено в животновъдните ферми – товарене на зърно и фураж, преместване и складиране на бали, пълнене на фуражни миксери и т.н.

 

 

Монтажът на челния товарач се извършва от специализиран екип на Джи-Трак ЕООД на място при клиента и отнема 1 или 2 дни. Не на последно място е и цената – гарантирано една от най-ниските на пазара. 

 

Поискайте Вашата оферта за челен товарач Metal-Technik - Джи-Трак ЕООД – тел. 0877 88 40 80. 

 

Добави коментар