Челните товарачи на JCB - лидер на бълграския пазар (ВИДЕО)

Челните товарачи на JCB - лидер на бълграския пазар (ВИДЕО)
Английските товарачи JCB имат водещ дял в сегмента на българския пазар, а най-новите продукти на компанията бяха представени от официалния вносител – Оптиком ООД.  На изложението БАТА Агро своите премиери направиха товарачите  JCB TM 220,  JCB 403 и  JCB 190. 
 
Пред Трактор.БГ Павел Млкоч, мениджър регионални продажби JCB за Централна Европа заяви:  „Нашият пазарен дял в България е над 30% и с гордост мога да кажа, че сме пазарен лидер тук при телескопичните товарачи. Това, което отличава товарачите JCB е,  че двигателите им са уникални. Ние сме единствените, които имаме двигатели, отговарящи на европейските норми за изгорели газове Tier 4 Interim, като не използваме никакви компоненти за последваща обработка.“
 
ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:

 
Премиерният товарач JCB TM 220 е отлична машина за работа в животновъдните ферми. Това е товарач с чупеща рама, с двигател  JCB 76 к.с., и хидростатична трансмисия. Товарачът повдига на височина 4,6 м. с максимална товароподемност 2,2 тона. Масово в Западна Европа се използва в големите животновъдни ферми, много удобен за подаване на храна, за почистване на торови пътеки, и за всички процеси свързани с една животновъдна ферма. 
 
Втората премиера на JCB тази година е мини челният товарач JCB 403 – идеален помощник за почистване във всяка една ферма. Това е най-малкият челен товарач с чупеща рама, който може да достигне до всички труднодостъпни места в една животновъдна ферма. Товарачът е с двигател JCB 37 к.с.. с хидростатична трансмисия, като максималната височина на повдигане е 2,6 метра. Максимална товароподемност от 1,3 тона. 
 
Мини челният товарач JCB 190 също е една компактна и маневрена машина. Това е челен товарач, който завива около собствената си ос. Уникалното при него е, че за разлика от всички други конкуренти, той е с едностранна стрела и страничен вход/изход без опасности за оператора. 
 
Страничното разположение на стрелата позволява предразполага по-безопасно влизане в кабината, като дава възможност за максимален комфорт на оператора. В мини товарача JCB 190 има разположен климатик и всички възможни удобства за работата на оператора през целия ден, обясни инж. Димитър Петров, продуктов специалист JCB
 
Новост от JCB, която се очаква да излезе на пазара до края на 2014 година е новата серия трактори JCB Fastrac 4000. Този трактор е с мощност 200 к.с., което го прави идеален универсален трактор. Оборудван е с Vario трансмисия, и ще бъде захранван от Sisu Power двигател, който отговаря на еконормите Tier 4 final. Предвид успехът, който постигнахме с предната серия 2000, сега също очакваме голям успех и с новата серия трактори 4000, каза Павел Млкоч от JCB.
 
Допълнителна информация за пълното портфолио продукти JCB можете да получите от Оптиком ООД:
 
Стара Загора
0700 20205
 
 
 
 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!